Dr. Horse MSM kylmäsavi 5 kg

24,90 € 20,08 €
Kylmäsavi, johon on lisätty tehokas MSM.

Yksityiskohdat

Hitaasti kuivuva kylmäsavi.

Ei dopingvaroaikaa.

Käyttöohje: Sekoita hyvin ennen käyttöä. Kylmäsavea levitetään hoidettavalle alueelle tasaiseksi kerrokseksi ja annetaan kuivua. Savi poistetaan kuivana pesemällä tai harjaamalla. Kuivuttuaan savi rapisee myös itsekseen pois. Jos haluat hitaamman jäähdytyksen, josta tulee haude, laita saven päälle paperia ja pintelöi. Älä käytä tuotetta tulehtuneisiin tai avonaisiin haavoihin, eikä vaurioituneelle iholle. Suojakäsineiden käyttöä suositellaan tuotetta levitettäessä.

Säilyvyys: Säilytys viileässä ja kuivassa paikassa auringonvalolta suojattuna. Suojeltava jäätymiseltä. Katso parasta ennen päiväys.
Sisältö: Methylsulfonylmethane, Menthol, Camphor.

Kylmäsavi hevosten jalkojen rasitusvammojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Kylmäsavi on jäähdyttävää, elastista, kuivuu hitaasti ja vaikuttaa siten pitkään. Alentaa tehokkaasti turvotusta ja vaikuttaa jäähdyttävästi syvälle kudoksiin. MSM tehostaa hoitoa ja lievittää tulehduksia. Käyttöohje: Sekoita hyvin ennen käyttöä. Kylmäsavea levitetään hoidettavalle alueelle tasaiseksi kerrokseksi ja annetaan kuivua. Savi poistetaan kuivana pesemällä tai harjaamalla. Kuivuttuaan savi rapisee myös itsekseen pois. Jos haluat hitaamman jäähdytyksen, josta tulee haude, laita saven päälle paperia ja pintelöi. Älä käytä tuotetta tulehtuneisiin tai avonaisiin haavoihin, eikä vaurioituneelle iholle. Suojakäsineiden käyttöä suositellaan tuotetta levitettäessä. Säilyvyys: Säilytys viileässä ja kuivassa paikassa auringonvalolta suojattuna. Suojeltava jäätymiseltä. Katso parasta ennen päiväys. Sisältö: Methylsulfonylmethane, Menthol, Camphor.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Dr. Horse

Dr. Horse on Hevarin oma merkki lisäravinteille, linimenteille ja hevosenhoitotuotteille.
Dr. Horse- tuotteet ovat täyttä laatua edulliseen hintaan.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.