Easyboot Ultimate Remedy haudesaapas

Alkaen 135,00 € 108,87 €
Vain %1 jäljellä

Easyboot Ultimate Remedy on joustava pitkävartinen kaviosaapas, joka sopii ihanteellisesti haudeliotukseen sekä kylmähauteeksi.

Yksityiskohdat

Saapas yltää 10-15 cm polven yläpuolelle normaalikokoisella hevosella. Valmistettu vahvasta ja joustavasta materiaalista joka venyy 360 astetta, sekä luonnonkumista (ei sisällä PVC:tä). Saappaan asennus ja poisto on helppoa joustavuuden ansiosta. 100 % vesitiivis ja vettähylkivä ylhäältä alas. Saappaan pohja on valmistettu kestävästä ja pitävästä kumista. Sisältää niskahihnan joka auttaa pitämään saappaan paikallaan. Saapas ei kuulu olla tiukka, vaan sen pitää olla väljä, jotta kavion ja säären ympärille jää tilaa. Ylimääränen tila mahdollistaa nesteen/ jään kiertämisen.

Kylmähoito: Asenna saappaat jalkaan, lisää saappaisiin jäitä ja lisää vettä.

Haudesaapas: Lisää hoitoainetta saappaaseen. Haude sopii monenlaisien kavio-ongelmien hoitoon.

Easyboot Remedy on suunniteltu pitämään nestettä hevosen seisoessa paikallaan. Sen pitäisi istua löysästi. Saappaan tulee olla helppo pukea päälle ja pois, ja kavion ympärillä tulee olla ylimääräistä tilaa, jotta kylmä vesi ja jää pääsevät kosketuksiin kavion ja säären kaikilla puolilla.

Muut EasyCare-kaviosaappaat on suunniteltu istumaan tiukasti, jotta hevosen liikkeessä ei pääse vääntymään ja kääntymään. Muista, että Easyboot Remedyä saa käyttää vain hevosen seisoessa paikallaan, joten tämän saappaan mittaus ja koko on erilainen kuin muiden EasyCare-tuotteiden.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

EasyCare

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.