EasyFoal Indoor Kit varsomishälytin

2 199,00 € 1 773,39 €

Erittäin luotettava ja varmatoiminen hälytin varsomisten turvalliseen valvontaan. 

Yksityiskohdat

Uusinta teknologiaa oleva helppokäyttöinen ja varma varsomishälytin. Häntään kiinnitettävä sensori analysoi tamman liikkeitä ja lähettää hälytyksen puhelimeen noin 20 minuuttia ennen varsan syntymää. 

Laitteen keskusyksikkö sijoitetaan tallissa kuivaan tilaan esim. toimistoon ja sim-kortti laitetaan laitteeseen. Sim-kortti tarvitaan jotta laite lähettää varsomishälytyksen tekstiviestillä tai soittamalla matkapuhelimeen. Laite ei vaadi internet-yhteyttä, se toimii GSM-verkon kautta. Kantomatka sensorin ja keskusyksikön välillä on jopa 1000m joten laite hälyttää myös ulkona tapahtuvat varsomiset.

Vain 75 grammaa painava sensori kiinnitetään varsovan tamman häntään liimapintelillä. Sensori analysoi tamman asentoa ja hännän liikkeitä. Sensori ei häiritse tammaa millään tavalla, eikä estä makuulle menoa kuten esim. varsomisvyön kanssa voi käydä. Mikäli sinulla on useampi samaan aikaan varsova tamma, keskusyksikköön voi liittää lisäsensoreita yhteensä max. 4 kpl. 

Laite on luotettavin markkinoilla olevista ennen varsomista hälyttävistä laitteista. 91% tarkkuudella sensori hälyttää 20 min ennen varsan syntymää. Noin 5% aiheellisista hälytyksistä tulee tätä myöhemmin. Sensorilla on erittäin alhainen virhehälytysten määrä, noin 10%. Vertailun vuoksi varsomisvyön tarkkuus on noin 80% ja virhehälytyksiä tulee jopa 30% säädoistä riippuen. Ommeltavien magneettien tarkkuus on 95%, mutta ne hälyttävät vasta kun varsominen on todella käynnissä. 

Sensorin paristo kestää 7 vuotta, ja koko laitteistolla on kolmen vuoden takuu. Ranskassa laitteita on myyty jo yli 1000 kpl ja käyttäjäpalaute on ollut erittäin positiivista.

Pakkaus sisältää keskusyksikön virtajohtoineen, yhden sensorin ja 2 kpl liimapinteleitä. Sim-kortti ei sisälly toimitukseen.

Lisätietoja

Lisätietoja
© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.