Effax Leather Balm nahkabalsami 500 ml

12,90 € 10,40 €
Suojaa ja ravitsee nahkaa.

Yksityiskohdat

Riittoisa ja tehokas nahanhoitoaine. Antaa nahalle miellyttävän pehmeän, suojaavan pinnan sekä tekee siitä joustavan. Sisältää mehiläisvahaa, lanoliinia ja avokado-öljyä. Mehiläisvaha tekee nahasta vettä hylkivää ja sääoloja kestävää. Nahkabalsami on kevyesti hajustettu ja tekee nahkavarusteistasi miellyttävän tuoksuiset.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Effol

Saksalaiset Effol-tuotteet ovat tehokkaita hevosten päivittäisessä hoidossa. Sama tehdas valmistaa myös Effax-nahanhoitotuotteet.

Saksalaisen Schweizer-Effaxin yli 100 vuoden kokemus ja omistautuminen takaavat laadukkaat ja turvalliset ja tehokkaat hoitotuotteet hevosten hyvinvointiin. Korkealaatuiset, luonnolliset raaka-aineet sekä niiden huolellinen käsittely valmistusprosessissa varmistavat tuotteiden korkean laadun. Pitkäjänteinen tutkimustyö kansainvälisten tutkimuslaitoisten kanssa yhdistettynä omaan innovatiiviseen tuotekehitykseen ja yhteistyöhön alan ammattilaisten kanssa, tarjoavat turvalliset tuotteet jotka ylläpitävät hevosen hyvää suorituskykyä ja hyvinvointia. Kaikki Effol-hoitotuotteet ovat dermatologisesti testattuja.

Effax-tuoteperhe sisältää monipuoliset tuotteet nahkavarusteiden huoltoon ja puhdistukseen. Modernit tuoteet on suunniteltu helppokäyttöisiksi ilman vettä, ollen siten myös mahdollisimman hellävaraisia puhdistusaineita. Huolehdi arvokkaista nahkavarusteistasi hyvällä hoidolla ja Effax-tuotteilla jolloin niiden käyttöikä pitenee merkittävästi.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.