Effol Anti Fly Gel hyönteiskarkotegeeli 500 ml

24,00 € 19,35 €
Tehokas hyönteiskarkoite geelimuodossa

Yksityiskohdat

Effol Anti Fly gel on tehokas hyönteiskarkoite geelimuodossa. Se sopii erityisesti herkille hevosille, jotka eivät pidä spraypulloista suihkittavista aineista. Hyönteiskarkoite geeli on helppo levittää tarkasti mukana tulevalla sienellä myös hevosen herkille alueille, kuten leuan alle. Geeli ei myöskään haihdu helposti hevosen hikoillessa, joten se on kätevä levittää esimerkiksi ennen treeniä. Effol Anti fly gel sisältää hyönteisiä tehokkaasti torjuvaa ikaridiinia ja ihoa ja karvapeitettä hoitavia ainesosia. Geelin sisältämälä Ikaridiinilla on TUKES:n biosidihyväksyntä. Geeli on myös dermatologisesti testattu. Käytä ainetta turvallisesti ja lue käyttöohjeet aina ennen käyttöä.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Effol

Saksalaiset Effol-tuotteet ovat tehokkaita hevosten päivittäisessä hoidossa. Sama tehdas valmistaa myös Effax-nahanhoitotuotteet.

Saksalaisen Schweizer-Effaxin yli 100 vuoden kokemus ja omistautuminen takaavat laadukkaat ja turvalliset ja tehokkaat hoitotuotteet hevosten hyvinvointiin. Korkealaatuiset, luonnolliset raaka-aineet sekä niiden huolellinen käsittely valmistusprosessissa varmistavat tuotteiden korkean laadun. Pitkäjänteinen tutkimustyö kansainvälisten tutkimuslaitoisten kanssa yhdistettynä omaan innovatiiviseen tuotekehitykseen ja yhteistyöhön alan ammattilaisten kanssa, tarjoavat turvalliset tuotteet jotka ylläpitävät hevosen hyvää suorituskykyä ja hyvinvointia. Kaikki Effol-hoitotuotteet ovat dermatologisesti testattuja.

Effax-tuoteperhe sisältää monipuoliset tuotteet nahkavarusteiden huoltoon ja puhdistukseen. Modernit tuoteet on suunniteltu helppokäyttöisiksi ilman vettä, ollen siten myös mahdollisimman hellävaraisia puhdistusaineita. Huolehdi arvokkaista nahkavarusteistasi hyvällä hoidolla ja Effax-tuotteilla jolloin niiden käyttöikä pitenee merkittävästi.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.