Equestrian Stockholm Anti-Slip Pad

19,95 € 16,09 €

Ohut liukueste satulan alle

Yksityiskohdat

Erittäin ohut ja hyvin pitävä anti-slip patja satulan alle. Liukueste ehkäisee satulaa pyörimästä tai liukumasta eteen- tai taakse.  Se on muotoiltu sopivaksi usempiin satuloihin ja sitä voi käyttää kaikkien satulahuopien kanssa. Anti-slip patjaa kannattaa käyttää erityisesti liukaspintaisten satulahuopien kanssa. Pienen koon ja hyvän muotoilun ansiosta liukueste ei juuri näy satulan alta. Erittäin ohut patja ei häiritse satulan istuvuutta. 

Materiaali: Polyester
väri: Tummanharmaa/musta

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Equestrian Stockholm

Equestrian Stockholm tarjoaa ainutlaatuista tyyliä ja laatua ratsastajille ja hevosille. Mallistosta löydät ratsastusvaatteita, huippusuosittuja satulahuopia ja sävy sävyyn sopivia jalkasuojia, riimusettejä ja korvahuppuja. Mallistot on suunniteltu kestävä kehitys mielessä, jotta tuotteet pysyisivät kauniina ja pitkään käytettävinä. Equestrian Stockholmin mallistot perustuvat intohimoon hevosia ja luontoa kohtaa. Mallistoissa on käytetty inspiraationa luonnon kauniita värejä, muotoja ja ilmiöitä. 

Kestävien ja laadukkaiden materiaalien lisäksi Equestrian käyttää tuotteissaan mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja. Tuotteissa käytetään esimerkiksi kierrätettyä polyesteria, puuvillaa ja kahvipapuja. Vaatteissa käytetyt kahvipavut ovat elintarviketeollisuuden ylijäämiä, joilla on erinomaisia kosteutta siirtäviä ja ei-toivottuja tuoksuja hajottavia ominaisuuksia. Tämä pitää vaatteet pidempään raikkaana. Equestrian Stockholm tuotteet ovat kauniita, käytännöllisiä ja korkealaatuisia tuotteita, joita voit rakastaa ja käyttää pitkään.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.