Equestrian Stockholm Black Raven satulahuopa

Alkaen 89,95 € 72,54 €
Vain %1 jäljellä

Upea tummanvioletti neliöhuopa

Yksityiskohdat

Tyylikäs satulahuopa hohtavan tumman violetin värisenä mustavalkoisilla yksityiskohdilla. Koristeltu mustalla Equestrian Stockholm -metallilogolla. Sisävuoren materiaali on hengittävää mesh-kangasta, joka on käsitelty High IQ cool comfort tekniikalla, jonka ansiosta satulahuopa siirtää kosteuden ja kuivuu erityisen nopeasti. Tämä auttaa hevostasi pysymään kuivana ja olon mukavana pidempään. 

Väri: Tumman violetti
Kanttinauha: musta
Nyörit: mustavalkoinen
Merkki: Musta metallilaatta ja valkoinen Equestrian Stockholm teksti
Materiaali: Sisämateriaali: 100 % polyesteri (High IQ cool) / Ulkomateriaali: 100 % polyesteriä
Pesu: Pesu 30°. Käännä nurinpäin. Sulje kaikki tarranauhat. Ei rumpukuivausta. Älä käytä huuhteluainetta tai valkaisuainetta. Älä silitä. Ripusta kuivumaan.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Equestrian Stockholm

Equestrian Stockholm tarjoaa ainutlaatuista tyyliä ja laatua ratsastajille ja hevosille. Mallistosta löydät ratsastusvaatteita, huippusuosittuja satulahuopia ja sävy sävyyn sopivia jalkasuojia, riimusettejä ja korvahuppuja. Mallistot on suunniteltu kestävä kehitys mielessä, jotta tuotteet pysyisivät kauniina ja pitkään käytettävinä. Equestrian Stockholmin mallistot perustuvat intohimoon hevosia ja luontoa kohtaa. Mallistoissa on käytetty inspiraationa luonnon kauniita värejä, muotoja ja ilmiöitä. 

Kestävien ja laadukkaiden materiaalien lisäksi Equestrian käyttää tuotteissaan mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja. Tuotteissa käytetään esimerkiksi kierrätettyä polyesteria, puuvillaa ja kahvipapuja. Vaatteissa käytetyt kahvipavut ovat elintarviketeollisuuden ylijäämiä, joilla on erinomaisia kosteutta siirtäviä ja ei-toivottuja tuoksuja hajottavia ominaisuuksia. Tämä pitää vaatteet pidempään raikkaana. Equestrian Stockholm tuotteet ovat kauniita, käytännöllisiä ja korkealaatuisia tuotteita, joita voit rakastaa ja käyttää pitkään.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.