Equestrian Stockholm Crystal Grey Satulahuopa

Alkaen 0,00 € 0,00 €
Vain %1 jäljellä

Kaunis satulahuopa kristallein koristeltuna

Yksityiskohdat

Häikäisevän upea, hopean harmaa satulahuopa kauniilla yksityiskohdilla! Satulahuopa on valmistettu hopeana hohtavan kiiltävästä, likaa hylkivästä materiaalista. Tummansiniset ja hopean väriset yksityiskohdat ja kauniisti kimaltavat, kirkkaat koristekivet reunassa luovat erityisen upean lookin. Yhdistä saman malliston upeaan korvahuppuun!

Equestrian Stockholmin suositut satulahuovat ovat laadukkaita, kauniita ja kestäviä. Huovat ovat muotoiltu hyvin istuviksi ja niiden sisävuori on hengittävää ja kosteutta siirtävää Quick-dry materiaalia. 

Koko: Full
Sisävuori: Super Quick Dry
Ulkopinta: 100% Polyester
Pesu 30° asteessa. Pese sisäpuoli ulospäin, jotta päälipinta säilyy kauniimpana pidempään. Sulje kaikki tarrakiinnityksen ennen pesua. Ei rumpukuivausta. Älä käytä huuhteluainetta tai valkaisuainetta. 

 

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Equestrian Stockholm

Equestrian Stockholm tarjoaa ainutlaatuista tyyliä ja laatua ratsastajille ja hevosille. Mallistosta löydät ratsastusvaatteita, huippusuosittuja satulahuopia ja sävy sävyyn sopivia jalkasuojia, riimusettejä ja korvahuppuja. Mallistot on suunniteltu kestävä kehitys mielessä, jotta tuotteet pysyisivät kauniina ja pitkään käytettävinä. Equestrian Stockholmin mallistot perustuvat intohimoon hevosia ja luontoa kohtaa. Mallistoissa on käytetty inspiraationa luonnon kauniita värejä, muotoja ja ilmiöitä. 

Kestävien ja laadukkaiden materiaalien lisäksi Equestrian käyttää tuotteissaan mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja. Tuotteissa käytetään esimerkiksi kierrätettyä polyesteria, puuvillaa ja kahvipapuja. Vaatteissa käytetyt kahvipavut ovat elintarviketeollisuuden ylijäämiä, joilla on erinomaisia kosteutta siirtäviä ja ei-toivottuja tuoksuja hajottavia ominaisuuksia. Tämä pitää vaatteet pidempään raikkaana. Equestrian Stockholm tuotteet ovat kauniita, käytännöllisiä ja korkealaatuisia tuotteita, joita voit rakastaa ja käyttää pitkään.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.