Equestrian Stockholm Dark Sky Karvariimu ja naru

Alkaen 69,95 € 56,41 €
Vain %1 jäljellä

Ihana ja huippulaadukas pörröriimu!

Yksityiskohdat

Pörröinen ja mukava nylonriimu pehmeällä teddyvuorauksella. Riimu on valmistettu kauniista tummanharmaasta, himmeän kiiltävästä materiaalista. Pehmusteena on silkkisen pehmeä  teddykarva ja tyylin kruunaavat ruusukultaiset metalliosat. Sivussa ruusukultainen, tyylikäs ES logo. Settiin kuuluu sävy sävyyn sopiva riimunnaru. Yhdistä muihin Dark Sky malliston tuotteisiin.

Materiaali: 100% polyesteria
Pesu käsin, miedolla pesuaineella. 

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Equestrian Stockholm

Equestrian Stockholm tarjoaa ainutlaatuista tyyliä ja laatua ratsastajille ja hevosille. Mallistosta löydät ratsastusvaatteita, huippusuosittuja satulahuopia ja sävy sävyyn sopivia jalkasuojia, riimusettejä ja korvahuppuja. Mallistot on suunniteltu kestävä kehitys mielessä, jotta tuotteet pysyisivät kauniina ja pitkään käytettävinä. Equestrian Stockholmin mallistot perustuvat intohimoon hevosia ja luontoa kohtaa. Mallistoissa on käytetty inspiraationa luonnon kauniita värejä, muotoja ja ilmiöitä. 

Kestävien ja laadukkaiden materiaalien lisäksi Equestrian käyttää tuotteissaan mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja. Tuotteissa käytetään esimerkiksi kierrätettyä polyesteria, puuvillaa ja kahvipapuja. Vaatteissa käytetyt kahvipavut ovat elintarviketeollisuuden ylijäämiä, joilla on erinomaisia kosteutta siirtäviä ja ei-toivottuja tuoksuja hajottavia ominaisuuksia. Tämä pitää vaatteet pidempään raikkaana. Equestrian Stockholm tuotteet ovat kauniita, käytännöllisiä ja korkealaatuisia tuotteita, joita voit rakastaa ja käyttää pitkään.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.