Equestrian Stockholm Dark Venice Sportive Korvahuppu

Alkaen 49,95 € 40,28 €
Vain %1 jäljellä

Sporttinen deniminsininen korvahuppu 

Yksityiskohdat

Ylellinen musta korvahuppu denimin sinisellä satiinikankaalla. Edessä musta Equestrian Stockholm laatta. Korvahuppu suojaa sekä hyönteisiltä että vaimentaa melua. Korvaosissa on joustava kangas, jonka ansiosta huppu istuu täydellisesti ja on mukava hevoselle. Sopii täydellisesti yhteen Dark Venice -malliston Sportive satulahuovan kanssa.

Väri: Musta denimin sinisellä satiinikankaalla edessä.

Yksityiskohdat: Musta metallilaatta Equestrian Stockholm logolla

Materiaali: Virkattu neulos 100% puuvillaa. Kiiltävä kangas 100% polyesteria

Pesu 30° asteessa. Käytä pesupussia. Tasokuivaus.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Equestrian Stockholm

Equestrian Stockholm tarjoaa ainutlaatuista tyyliä ja laatua ratsastajille ja hevosille. Mallistosta löydät ratsastusvaatteita, huippusuosittuja satulahuopia ja sävy sävyyn sopivia jalkasuojia, riimusettejä ja korvahuppuja. Mallistot on suunniteltu kestävä kehitys mielessä, jotta tuotteet pysyisivät kauniina ja pitkään käytettävinä. Equestrian Stockholmin mallistot perustuvat intohimoon hevosia ja luontoa kohtaa. Mallistoissa on käytetty inspiraationa luonnon kauniita värejä, muotoja ja ilmiöitä. 

Kestävien ja laadukkaiden materiaalien lisäksi Equestrian käyttää tuotteissaan mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja. Tuotteissa käytetään esimerkiksi kierrätettyä polyesteria, puuvillaa ja kahvipapuja. Vaatteissa käytetyt kahvipavut ovat elintarviketeollisuuden ylijäämiä, joilla on erinomaisia kosteutta siirtäviä ja ei-toivottuja tuoksuja hajottavia ominaisuuksia. Tämä pitää vaatteet pidempään raikkaana. Equestrian Stockholm tuotteet ovat kauniita, käytännöllisiä ja korkealaatuisia tuotteita, joita voit rakastaa ja käyttää pitkään.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.