Equestrian Stockholm Dark Venice Suojat

Alkaen 69,95 € 56,41 €
Vain %1 jäljellä

Tyylikkäät suojat pehmeällä mustalla teddykarvalla

Yksityiskohdat

Laadukkaat Equestrian Stockholm Dark Venice malliston jalkasuojat. Eleganttien deniminsinisten suojien sisäpuoli on vuorattu pehmeällä, mustalla tekokarvalla, antaen hienostuneen kontrastin. Valmistettu synteettisestä, mattapintaisesta PU-keinonahasta. Joustavat tarranauhat, joissa on tyylikäs musta Equestrian Stockholm -logo. Jalkasuojat myydään pareittain, sopivat sekä eteen että taakse.

Väri: Denimin sininen
Teddyvuori: Musta
Yksityiskohdat: Equestrian Stockholm -logo mustana
Materiaali: Ulkopuoli: 100 % PU-keinonahka / Sisäpuoli: Teddy fleece tekoturkista 100 % polyesteriä
Pesu: Kylmä hellävarainen konepesu 30°. Kiinnitä tarranauhat taaksepäin ennen konepesua. Ei rumpukuivausta

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Equestrian Stockholm

Equestrian Stockholm tarjoaa ainutlaatuista tyyliä ja laatua ratsastajille ja hevosille. Mallistosta löydät ratsastusvaatteita, huippusuosittuja satulahuopia ja sävy sävyyn sopivia jalkasuojia, riimusettejä ja korvahuppuja. Mallistot on suunniteltu kestävä kehitys mielessä, jotta tuotteet pysyisivät kauniina ja pitkään käytettävinä. Equestrian Stockholmin mallistot perustuvat intohimoon hevosia ja luontoa kohtaa. Mallistoissa on käytetty inspiraationa luonnon kauniita värejä, muotoja ja ilmiöitä. 

Kestävien ja laadukkaiden materiaalien lisäksi Equestrian käyttää tuotteissaan mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja. Tuotteissa käytetään esimerkiksi kierrätettyä polyesteria, puuvillaa ja kahvipapuja. Vaatteissa käytetyt kahvipavut ovat elintarviketeollisuuden ylijäämiä, joilla on erinomaisia kosteutta siirtäviä ja ei-toivottuja tuoksuja hajottavia ominaisuuksia. Tämä pitää vaatteet pidempään raikkaana. Equestrian Stockholm tuotteet ovat kauniita, käytännöllisiä ja korkealaatuisia tuotteita, joita voit rakastaa ja käyttää pitkään.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.