Equestrian Stockholm Dusty Pink Korvahuppu

Alkaen 49,95 € 40,28 €
Vain %1 jäljellä

Ihana, huippulaatuinen korvahuppu 

Yksityiskohdat

Tyylikäs vaaleanharmaan ja vanhan roosan värinen korvahuppu.  Vaaleanpunaisen tehosteen lisäksi hupussa on hopean värinen nyöri ja Equestrian Stockholm logo. Korvahuppu suojaa hevosesi herkkiä korvia hyönteisiltä ja vaimentaa ääniä.  Virkatun korvahupun korvaosien materiaali on joustavaa, joten huppu istuu täydellisesti. Sopii täydellisesti yhteen romanttisen Pink pearl satulahuovan kanssa.

Materiaali: Virkattu osuus, 100% puuvillaa. Kiiltävä kangas, 100% polyesteria
Pesu 30° asteessa. Käytä pesupussia. Kuivaa tasolla. 

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Equestrian Stockholm

Equestrian Stockholm tarjoaa ainutlaatuista tyyliä ja laatua ratsastajille ja hevosille. Mallistosta löydät ratsastusvaatteita, huippusuosittuja satulahuopia ja sävy sävyyn sopivia jalkasuojia, riimusettejä ja korvahuppuja. Mallistot on suunniteltu kestävä kehitys mielessä, jotta tuotteet pysyisivät kauniina ja pitkään käytettävinä. Equestrian Stockholmin mallistot perustuvat intohimoon hevosia ja luontoa kohtaa. Mallistoissa on käytetty inspiraationa luonnon kauniita värejä, muotoja ja ilmiöitä. 

Kestävien ja laadukkaiden materiaalien lisäksi Equestrian käyttää tuotteissaan mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja. Tuotteissa käytetään esimerkiksi kierrätettyä polyesteria, puuvillaa ja kahvipapuja. Vaatteissa käytetyt kahvipavut ovat elintarviketeollisuuden ylijäämiä, joilla on erinomaisia kosteutta siirtäviä ja ei-toivottuja tuoksuja hajottavia ominaisuuksia. Tämä pitää vaatteet pidempään raikkaana. Equestrian Stockholm tuotteet ovat kauniita, käytännöllisiä ja korkealaatuisia tuotteita, joita voit rakastaa ja käyttää pitkään.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.