Equestrian Stockholm Evening Haze Suojat

Alkaen 0,00 € 0,00 €
Vain %1 jäljellä

Laadukkaat harjoitussuojat tekokarvalla

Yksityiskohdat

Upeat Equestrian Stockholmin Evening Haze malliston jalkasuojat. Suojat ovat kauniin vihreät, harmaalla teddykarvalla ja ruusukullanvärisillä yksityiskohdilla. Päälimateriaali on valmistettu hohtavasta synteettisestä nahasta krokojäljitelmällä. Laadukkaasta materiaalista valmistetut hivutussuojat ovat kestävät, likaa hylkivät ja helppo puhdistaa. Tarrakiinnityksen päällä on tyylikäs rosé-värinen brodeerattu Equestrian Stockholm -logo.  Myydään pareittain. Sopivat etu- ja takajalkoihin. Pehmeä teddyvuori suojaa kolhuilta ja naarmuilta sekä ehkäisee hiertymiä. 

Materiaali: Ulkopuoli, 100 % Kiiltävää PU-nahkaa.
Karva: 100% polyesteria
Pesu 30°. Kiinnitä tarranauhat ennen konepesua. Ei rumpukuivausta.

 

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Equestrian Stockholm

Equestrian Stockholm tarjoaa ainutlaatuista tyyliä ja laatua ratsastajille ja hevosille. Mallistosta löydät ratsastusvaatteita, huippusuosittuja satulahuopia ja sävy sävyyn sopivia jalkasuojia, riimusettejä ja korvahuppuja. Mallistot on suunniteltu kestävä kehitys mielessä, jotta tuotteet pysyisivät kauniina ja pitkään käytettävinä. Equestrian Stockholmin mallistot perustuvat intohimoon hevosia ja luontoa kohtaa. Mallistoissa on käytetty inspiraationa luonnon kauniita värejä, muotoja ja ilmiöitä. 

Kestävien ja laadukkaiden materiaalien lisäksi Equestrian käyttää tuotteissaan mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja. Tuotteissa käytetään esimerkiksi kierrätettyä polyesteria, puuvillaa ja kahvipapuja. Vaatteissa käytetyt kahvipavut ovat elintarviketeollisuuden ylijäämiä, joilla on erinomaisia kosteutta siirtäviä ja ei-toivottuja tuoksuja hajottavia ominaisuuksia. Tämä pitää vaatteet pidempään raikkaana. Equestrian Stockholm tuotteet ovat kauniita, käytännöllisiä ja korkealaatuisia tuotteita, joita voit rakastaa ja käyttää pitkään.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.