Equestrian Stockholm Kassi

Alkaen 5,00 € 4,03 €
Vain %1 jäljellä

Kaunis kassi ostoksille, tallivaatteille tai heinille

Yksityiskohdat

Suuri vaaleanpunainen talli kassi kestävästä kudotusta polyesterimateriaalista. Laukussa tuplakahvat, joiden avulla kassia on helppo kantaa olalla tai kädessä. Täydellinen heinäpussiksi tai satulahuoville, ratsastusvaatteiden jne. kuljettamiseen. Helppo säilyttää, koska se voidaan taittaa kokonaan kasaan. 

Koko: 60 cm leveä / 45 cm korkea / x 30 cm syvä
Kahvat: Kaksoiskahvat / pitkä olkahihna ja lyhyt kantohihna
Väri: Vaaleanpunainen valkoisella logolla
Pesuohjeet: Helppo puhdistaa. Puhdista haalealla vedellä.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Equestrian Stockholm

Equestrian Stockholm tarjoaa ainutlaatuista tyyliä ja laatua ratsastajille ja hevosille. Mallistosta löydät ratsastusvaatteita, huippusuosittuja satulahuopia ja sävy sävyyn sopivia jalkasuojia, riimusettejä ja korvahuppuja. Mallistot on suunniteltu kestävä kehitys mielessä, jotta tuotteet pysyisivät kauniina ja pitkään käytettävinä. Equestrian Stockholmin mallistot perustuvat intohimoon hevosia ja luontoa kohtaa. Mallistoissa on käytetty inspiraationa luonnon kauniita värejä, muotoja ja ilmiöitä. 

Kestävien ja laadukkaiden materiaalien lisäksi Equestrian käyttää tuotteissaan mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja. Tuotteissa käytetään esimerkiksi kierrätettyä polyesteria, puuvillaa ja kahvipapuja. Vaatteissa käytetyt kahvipavut ovat elintarviketeollisuuden ylijäämiä, joilla on erinomaisia kosteutta siirtäviä ja ei-toivottuja tuoksuja hajottavia ominaisuuksia. Tämä pitää vaatteet pidempään raikkaana. Equestrian Stockholm tuotteet ovat kauniita, käytännöllisiä ja korkealaatuisia tuotteita, joita voit rakastaa ja käyttää pitkään.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.