Equestrian Stockholm Pink Karvariimu ja naru

Alkaen 0,00 € 0,00 €
Vain %1 jäljellä

Ihana ja laadukas pörröriimu romanttisen vaaleanpunaisena

Yksityiskohdat

Pörröinen ja mukava nylonriimu pehmeällä teddyvuorauksella. Riimu on valmistettu kauniista vanhan roosan sävyisestä, himmeän kiiltävästä materiaalista. Pehmusteena on silkkisen pehmeä tummanharmaa teddykarva ja tyylin kruunaavat hopean väriset metalliosat. Sivussa hopeinen tyylikäs ES logo. Settiin kuuluu sävy sävyyn sopiva riimunnaru. Yhdistä muihin vaaleanpunaisiin tuotteisiin, kuten Pink Pearl satulahuopaan. 

Materiaali: 100% polyesteria
Pesu käsin, miedolla pesuaineella. 

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Equestrian Stockholm

Equestrian Stockholm tarjoaa ainutlaatuista tyyliä ja laatua ratsastajille ja hevosille. Mallistosta löydät ratsastusvaatteita, huippusuosittuja satulahuopia ja sävy sävyyn sopivia jalkasuojia, riimusettejä ja korvahuppuja. Mallistot on suunniteltu kestävä kehitys mielessä, jotta tuotteet pysyisivät kauniina ja pitkään käytettävinä. Equestrian Stockholmin mallistot perustuvat intohimoon hevosia ja luontoa kohtaa. Mallistoissa on käytetty inspiraationa luonnon kauniita värejä, muotoja ja ilmiöitä. 

Kestävien ja laadukkaiden materiaalien lisäksi Equestrian käyttää tuotteissaan mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja. Tuotteissa käytetään esimerkiksi kierrätettyä polyesteria, puuvillaa ja kahvipapuja. Vaatteissa käytetyt kahvipavut ovat elintarviketeollisuuden ylijäämiä, joilla on erinomaisia kosteutta siirtäviä ja ei-toivottuja tuoksuja hajottavia ominaisuuksia. Tämä pitää vaatteet pidempään raikkaana. Equestrian Stockholm tuotteet ovat kauniita, käytännöllisiä ja korkealaatuisia tuotteita, joita voit rakastaa ja käyttää pitkään.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.