Equestrian Stockholm Pink Pearl Satulahuopa

Alkaen 89,95 € 72,54 €
Vain %1 jäljellä

Satulahuopa helmikoristein

Yksityiskohdat

Kaunis, himmeän kiiltävä ja romanttinen satulahuopa helmiyksityiskohdin. Reunassa kauniit vaaleanpunaiset ja hopean väriset nyörit. Kiiltävä hopeanharmaa kanttinauha ja hopeinen Equestrian Stockholm logo. Päälikangas on likaa hylkivää ja sisäpuoli hengittävää Quick Dry materiaalia. Yhdistä Dusty Pink sarjan korvahuppuun. 

Koko: Full
Sisävuori: Super Quick Dry
Ulkopinta: 100% Polyester
Pesu 30° asteessa. Pese sisäpuoli ulospäin, jotta päälipinta säilyy kauniimpana pidempään. Sulje kaikki tarrakiinnityksen ennen pesua. Ei rumpukuivausta. Älä käytä huuhteluainetta tai valkaisuainetta. 

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Equestrian Stockholm

Equestrian Stockholm tarjoaa ainutlaatuista tyyliä ja laatua ratsastajille ja hevosille. Mallistosta löydät ratsastusvaatteita, huippusuosittuja satulahuopia ja sävy sävyyn sopivia jalkasuojia, riimusettejä ja korvahuppuja. Mallistot on suunniteltu kestävä kehitys mielessä, jotta tuotteet pysyisivät kauniina ja pitkään käytettävinä. Equestrian Stockholmin mallistot perustuvat intohimoon hevosia ja luontoa kohtaa. Mallistoissa on käytetty inspiraationa luonnon kauniita värejä, muotoja ja ilmiöitä. 

Kestävien ja laadukkaiden materiaalien lisäksi Equestrian käyttää tuotteissaan mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja. Tuotteissa käytetään esimerkiksi kierrätettyä polyesteria, puuvillaa ja kahvipapuja. Vaatteissa käytetyt kahvipavut ovat elintarviketeollisuuden ylijäämiä, joilla on erinomaisia kosteutta siirtäviä ja ei-toivottuja tuoksuja hajottavia ominaisuuksia. Tämä pitää vaatteet pidempään raikkaana. Equestrian Stockholm tuotteet ovat kauniita, käytännöllisiä ja korkealaatuisia tuotteita, joita voit rakastaa ja käyttää pitkään.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.