Equestrian Stockholm ratsastuslegginsit

Alkaen 89,95 € 72,54 €
Vain %1 jäljellä

Täydelliset ratsastuslegginsit kokopaikoilla

Yksityiskohdat

Equestrian Stockholm Dressage Movement -ratsastuslegginsit on suunniteltu ratsastajan mukavuutta ja suorituskykyä ajatellen. Suunnittelussa keskitytään varmistamaan, että ratsastaja voi suorittaa parhaansa ilman liikkumisen rajoittumista tai epämukavuutta. Suunniteltu neljään suuntaan joustavasta materiaalista, joka auttaa maksimoimaan mukavuuden. ES ratsastuslegginsit on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi ja unelmasi. 

ES-ratsastuslegginsseissä on tukeva antava kompressiovaikutus. Vyötärönauha on tukeva  ja leveä, mikä varmistaa, että ne pysyvät tukevasti paikoillaan liikkeen aikana. Tämän suunnittelun tarkoituksena on varmistaa, että ratsastaja voi liikkua vapaasti ja mukavasti, samalla kun hän saa tarvittavan tuen, joka auttaa häntä suorittamaan parhaansa. 
Equestrian Stockholm legginssejä on saatavilla kauniissa ja klassisissa väreissä ja niissä on isot sivutaskut molemmilla puolilla puhelinta varten. Ratsastuslegginssejä koristaa painettu ES-logo vasemmassa taskussa ja kaunis painettu Equestrian Stockholm -logo vyötärönauhan keskellä. Koot XL ja XXL ovat pieniä. Koko XL vastaa enemmän kokoa L ja koko XXL vastaa enemmän kokoa XL. 
Silikoniset kokopaikat

Materiaali: 61 % polyesteriä, 39 % elastaania
Pesu: Pese 30° hellävaraisella pesuohjelmalla. Pese samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta tai valkaisuainetta. Ei rumpukuivausta. Älä silitä. Älä kuivapesua.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Equestrian Stockholm

Equestrian Stockholm tarjoaa ainutlaatuista tyyliä ja laatua ratsastajille ja hevosille. Mallistosta löydät ratsastusvaatteita, huippusuosittuja satulahuopia ja sävy sävyyn sopivia jalkasuojia, riimusettejä ja korvahuppuja. Mallistot on suunniteltu kestävä kehitys mielessä, jotta tuotteet pysyisivät kauniina ja pitkään käytettävinä. Equestrian Stockholmin mallistot perustuvat intohimoon hevosia ja luontoa kohtaa. Mallistoissa on käytetty inspiraationa luonnon kauniita värejä, muotoja ja ilmiöitä. 

Kestävien ja laadukkaiden materiaalien lisäksi Equestrian käyttää tuotteissaan mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja. Tuotteissa käytetään esimerkiksi kierrätettyä polyesteria, puuvillaa ja kahvipapuja. Vaatteissa käytetyt kahvipavut ovat elintarviketeollisuuden ylijäämiä, joilla on erinomaisia kosteutta siirtäviä ja ei-toivottuja tuoksuja hajottavia ominaisuuksia. Tämä pitää vaatteet pidempään raikkaana. Equestrian Stockholm tuotteet ovat kauniita, käytännöllisiä ja korkealaatuisia tuotteita, joita voit rakastaa ja käyttää pitkään.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.