Equestrian Stockholm Ratsastussukat

Alkaen 9,95 € 8,02 €
Vain %1 jäljellä

Kauniit, polvimittaiset ratsastusukat

Yksityiskohdat

Pehmeät ja tyylikkäät ratsastussukat kestävästä materiaalistä valmistettuna. Polvisukat ovat mukavat käyttää yhdessä ratsastussaappaiden sekä jodhpurien kanssa. 
Sukissa on tarkkaan mietityt kauniit yksityiskohdat ja helposti yhdistettävissä olevat värisävyt.

Koko: Yksi koko, 37-41
Materiaali: 36 % puuvillaa, 63 % nylonia, 1 % elastaania
Pesu: 40 astetta, pesu nurinpäin

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Equestrian Stockholm

Equestrian Stockholm tarjoaa ainutlaatuista tyyliä ja laatua ratsastajille ja hevosille. Mallistosta löydät ratsastusvaatteita, huippusuosittuja satulahuopia ja sävy sävyyn sopivia jalkasuojia, riimusettejä ja korvahuppuja. Mallistot on suunniteltu kestävä kehitys mielessä, jotta tuotteet pysyisivät kauniina ja pitkään käytettävinä. Equestrian Stockholmin mallistot perustuvat intohimoon hevosia ja luontoa kohtaa. Mallistoissa on käytetty inspiraationa luonnon kauniita värejä, muotoja ja ilmiöitä. 

Kestävien ja laadukkaiden materiaalien lisäksi Equestrian käyttää tuotteissaan mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja. Tuotteissa käytetään esimerkiksi kierrätettyä polyesteria, puuvillaa ja kahvipapuja. Vaatteissa käytetyt kahvipavut ovat elintarviketeollisuuden ylijäämiä, joilla on erinomaisia kosteutta siirtäviä ja ei-toivottuja tuoksuja hajottavia ominaisuuksia. Tämä pitää vaatteet pidempään raikkaana. Equestrian Stockholm tuotteet ovat kauniita, käytännöllisiä ja korkealaatuisia tuotteita, joita voit rakastaa ja käyttää pitkään.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.