Equestrian Stockholm takajalansuojat

Alkaen 69,95 € 56,41 €
Vain %1 jäljellä

Anatomiset takajalansuojat neppareilla

Yksityiskohdat

Tyylikkäät anatomiset takajalan hivutussuojat suojaavat hevosesi takajalkoja iskuilta ja ovat samalla hyvin kevyet ja mukavat hevosellesi. Valmistettu kestävästä ja vettä hylkivästä termoplastisesta polyuretaani (TPU) -kuoresta yhdistettynä hengittävään ja pehmeään neopreenivaahtovuoraukseen. Suojat pysyvät paikallaan kaksinkertaisen tarrakiinnityksen avulla.

Ruskeat hivutussuojat sopivat erinomaisesti yhteen Moonless Night -malliston kanssa. Tummansiniset suojat sointuvat Dark Venice -mallistoon ja tummanlilat voit yhdistää Black raven -malliston tuotteisiin. 


FEI: Hyväksytty FEI:n kilpailusääntöjen mukaisesti


Koko: Tarranauha leveys: 5 cm / Korkeus: 14 cm / Paino: vain 120 g

Materiaali: Kuori: 100% PU / vuori: 100% polyesteri / pehmeä vaahtomuovi: 100% SBR (styreenibutadieenikumi)
Pesu: Kylmä hellävarainen konepesu 30°. Kiinnitä tarranauhat ennen konepesua. Ei rumpukuivausta. Älä käytä huuhteluainetta tai valkaisuainetta. Pesupussin käyttö on suositeltavaa. Ripusta kuivumaan.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Equestrian Stockholm

Equestrian Stockholm tarjoaa ainutlaatuista tyyliä ja laatua ratsastajille ja hevosille. Mallistosta löydät ratsastusvaatteita, huippusuosittuja satulahuopia ja sävy sävyyn sopivia jalkasuojia, riimusettejä ja korvahuppuja. Mallistot on suunniteltu kestävä kehitys mielessä, jotta tuotteet pysyisivät kauniina ja pitkään käytettävinä. Equestrian Stockholmin mallistot perustuvat intohimoon hevosia ja luontoa kohtaa. Mallistoissa on käytetty inspiraationa luonnon kauniita värejä, muotoja ja ilmiöitä. 

Kestävien ja laadukkaiden materiaalien lisäksi Equestrian käyttää tuotteissaan mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja. Tuotteissa käytetään esimerkiksi kierrätettyä polyesteria, puuvillaa ja kahvipapuja. Vaatteissa käytetyt kahvipavut ovat elintarviketeollisuuden ylijäämiä, joilla on erinomaisia kosteutta siirtäviä ja ei-toivottuja tuoksuja hajottavia ominaisuuksia. Tämä pitää vaatteet pidempään raikkaana. Equestrian Stockholm tuotteet ovat kauniita, käytännöllisiä ja korkealaatuisia tuotteita, joita voit rakastaa ja käyttää pitkään.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.