Equitare Flex Pro selkäsuojus turvaliivi

Alkaen 89,00 € 71,77 €
Vain %1 jäljellä

Kevyt käytössä mukava selkäsuojus.

Yksityiskohdat

Materiaali joustavaa nylonia ja lycraa. Impact-foam suojana edessä ja takana. Peittää koko selän alueen. Ympärykseltään liivi on erittäin joustava, joten sopii hyvin eri vartalotyypeille. Tämä liivi on hyväksytty ravikilpailuissa, joten sopii erinomaisesti myös monteratsastajille ja poniohjastajille.

Turvaluokitus: EN 1621-2 level 2.

Jotta turvaliivi voisi toimia optimaalisesti, sen pitää olla käyttäjälleen sopivan kokoinen. Turvaliivit tulee sovittaa sen kaltaisten vaatteiden päälle, joiden kanssa aiot sitä käyttää. Koska turvaliivi on tarkoitettu istumaan tiiviisti vasten ylävartaloa, useimmat käyttävät sitä ohuiden paitojen tai puseroiden päällä, pukien paksummat vaatteet päällimmäiseksi. Turvaliivin tulee peittää rintalasta ja solisluut, sen etuosan on yletyttävä noin 2-3 cm alimpien kylkiluiden alapuolelle. Takaosan tulee alkaa alimman niskanikaman kohdalta ja jatkua häntänikamaan saakka. Jos liivin selkäosa on liian pitkä, se osuu satulan takakaareen. Silloin liivi työntyy ylöspäin, eikä ole turvallinen ja miellyttävä käyttää.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Equitare

Equitare on Hevarin oma merkki. Equitare-tuotteista löydät aina sopivan vaihtoehdon hevosellesi. Etenkin Equitare-ulkoloimet ovat erinomaisia! Equitare-sarjasta löytyy myös mainioita nahkatuotteita, sekä päivittäin käytössä olevia tuotteita kuten riimuja ja harjoja.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.