Equitare Satulalaukku

29,00 € 23,39 €
Satulan taakse kiinnitettävä satulalaukku.

Yksityiskohdat

Eikö olisi hauskaa pakata satulalaukku ja lähteä pitkälle ratsastusretkelle! Maastoratsastus on yksi hauskimmista aktiviteeteista, mitä voi hevosen kanssa tehdä. Se voi olla rentouttavaa vaihtelua kentällä ratsastamiseen, menitpä sitten lyhyelle retkelle läheiseen metsään tai matkaat kauemmaksi jopa yön yli kestävälle seikkailulle. Valmistautuminen takaa onnistumisen, kestipä retki sitten tunnin, päivän tai viikonlopun. Ensinnäkin varmistathan reitin ja matkan huolellisella valinnalla, että se on sopiva hevosesi henkiselle ja fyysiselle kunnolle. Lisäksi sinun tarvitsee pakata mukaan tarvittavat varusteet. Matkalle voi olla välttämätöntä ottaa mukaan eväät, juotavaa ja pieni ensiapupakkaus tapaturmia varten. Satulalaukku on silloin täydellinen lisä hevosesi varusteisiin, jotta voit ottaa mukaan kaikki välttämättömät tarvikkeet retkelle.

Equitare satulalaukku on käytännöllinen valinta maastossa ratsastaville. Siinä on kiinnityshihnat molemmin puolin satulaa sekä neljä D-rengasta sijoitettuna yläosaan, satulan takakaaren taakse. Säädettävät hihnat ovat nopeat ja helpot käyttää. Molempien satulalaukkujen sisällä on vetoketjullinen tasku pienille tavaroille. Toisen satulalaukun ulkopuolella on pienempi tarralla suljettava tasku, joka on kätevä kännykälle tai muun saman kokoluokan esineille. Näkyvyys on myös otettu satulalaukussa huomioon, takareunoissa on myös heijastimet. Satulalaukku on tehty vettähylkivästä nailonista, mikä tekee siitä kevyen ja helposti puhtaana pidettävän. Satulalaukun koko per puoli on 30 cm x 30 cm x 15 cm.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Equitare

Equitare on Hevarin oma merkki. Equitare-tuotteista löydät aina sopivan vaihtoehdon hevosellesi. Etenkin Equitare-ulkoloimet ovat erinomaisia! Equitare-sarjasta löytyy myös mainioita nahkatuotteita, sekä päivittäin käytössä olevia tuotteita kuten riimuja ja harjoja.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.