Equitare Thermo ratsastushame

Alkaen 79,00 € 63,71 €
Vain %1 jäljellä

Vettähylkivä ja tuulenpitävä kevyesti topattu ratsastushame on täydellinen valinta tuulisiin, kosteisiin ja kylmiin keleihin. Sopii erinomaisesti myös ulkoiluun ja lisälämmikkeeksi kaikkiin talvisiin harrastuksiin!

Yksityiskohdat

Laajassa hameessa on tarpeeksi tilavuutta käyttöön ratsastuksen aikana ja voit käyttää hametta lempiratsastushousujesi lisänä. Hameessa on leveä vyötärökaitale ja leveä tarranauhakiinnitys vyötäröllä ja se on helppo riisua myös ratsailla ollessa esim. verkan jälkeen.
Hameessa on jalkalenkit, joten se pysyy ratsastajan jalkojen lämmikkeenä vauhdikkaammassakin menossa. Topattu ratsastushame on yhtä kokoa, ja se sopii monenkokoisille ratsastajille. Vyötärössä on erittäin paljon säätövaraa.

Hame on vettä ja likaa hylkivää polyester-kangasta ja siinä on 50g vanulla topattu tikattu vuori. Konepesu max. 40 astetta. Ei rumpukuivausta.

Vyötärön ympärys: min. noin 80 cm, max. noin 110cm
Pituus edestä noin 88cm, pituus takaa noin 90cm

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Equitare

Equitare on Hevarin oma merkki. Equitare-tuotteista löydät aina sopivan vaihtoehdon hevosellesi. Etenkin Equitare-ulkoloimet ovat erinomaisia! Equitare-sarjasta löytyy myös mainioita nahkatuotteita, sekä päivittäin käytössä olevia tuotteita kuten riimuja ja harjoja.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.