Flexineb Lääkintäkuppi vihreä

90,00 € 72,58 €

Lisäkuppi höyryttimeen

Yksityiskohdat

Lääkintäkuppi on Flexineb höyrittimen osa, jolla lääkkeet ja luontaistuotteet annostellaan. Lääkintäkuppi on kuluva osa ja sen elinikä on noin 120 höyrytyskertaa riippuen käytettävistä aineista, puhdistuksesta sekä säilytyksestä.

Flexineb laitteeseen sisältyy yksi VIHREÄ standard -lääkintäkuppi.

Lisä-/ varaosana on saatavilla kaksi erilaista värikoodein merkittyä kuppia. Kupit eroavat toisistaan rakenteellisesti.

VIHREÄ kuppi soveltuu vaikeammin höyrytettävien tuotteiden annosteluun ja eläinlääkinnäliiseen käyttöön. Suositellaan käytettäväksi, kun annostellaan antibiootteja kuten Cobactan®, EXCENEL® ja R-nystatiini tai luontaistuotteita kuten Hyalusol ja Balsamic Air (Huom!. Balsamic Air on laimennettava 1:1 0,9% suolaliuoksen kanssa ennen höyrytystä).

Käyttöohjeet: Puhdistus: On tärkeää pestä lääkintäkuppi jokaisen käytön jälkeen, jotta tukkeutuminen ja toimintahäiriöt voidaan minimoida. Suojaa liitinpää mukana tulevalla suojalla aina ennen pesua. Avaa sininen korkki ja lisää kuppiin 2-3 pisaraa mietoa astianpesuainetta (älä käytä tiskikonepesuainetta) ja täytä puhtaalla vedellä SUOSITELLAAN KÄYTETTÄVÄN TISLATTUA VETTÄ NS. AKKUVETTÄ, sillä se sisältää vähemmän saostumisia aiheuttavia suoloja kuin tavallinen vesi. Sulje korkki, ravista voimakkaasti n.15 sekunnin ajan, samalla painellen korkkia, jotta pesuvesi työntyy lääkintäkupin läpi. Avaa korkki, tyhjennä ja huuhtele huolellisesti molemmin puolin puhtaalla/ tislatulla vedellä. Ravista ylimääräinen vesi pois ja jätä kuivumaan ylösalaisin ennen seuraavaa käyttöä.

Desinfiointi: Lääkintäkupin pinnat voi pyyhkiä ulkopuolelta antibakteerisella puhdistusliinalla.

Lisätietoja

Lisätietoja
© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.