Hevari-Tili

HEVARI-TILI - JOUSTAVA TAPA MAKSAA OSTOKSESI

 

Hevari-Tilillä voit tehdä ostoksesi vain myymälässämme tai myymäläautossamme, jossa asiakas asioi henkilökohtaisesti. Huom. Ei nettikaupassa!
Kun teet ostoksesi Hevari-Tilin kautta, et maksa ostoksen yhteydessä mitään. Saat laskun vasta ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Voit myös maksaa koko ostoksen kerralla pois, jolloin saat korotonta ja kulutonta maksuaikaa jopa 60 päivää. Tili vaatii ainoastaan tilin avaamisen sen jälkeen sitä voi käyttää aina kun asiot myymälässämme. Voit maksaa ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Luoton voit hakea helposti kotona etukäteen alla olevalla hakemuksella tai tehdä hakemuksen paikan päällä myymälässämme. Luotonantaja on Resurs Bank AB (publ).

 Resursbank 

Jaa maksusi osiin

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä? Eläintilillä saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa!

 

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevasta linkistä tai toimipaikassa paikan päällä. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

 

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
  • Saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Tili on jatkuva eli voit käyttää sitä myös tulevia ostoksia varten
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman myös pienemmille edullisille maksuajoille

 

Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit asioida myymälässä näyttämällä voimassa olevan henkilötodistuksen maksun yhteydessä. Hae luottoa täältä:

 

TÄYTÄ LUOTTOHAKEMUS TÄSTÄ

 

Maksuvaihtoehdot

Kulut

30-60 pv

12 kk

24 kk

48 kk

Vuosikorko

0 %

0 %

12,90 %

19,90 %

Käsittelymaksu/kk

0 %

3,90 €

3,90 €

3,90 €

 

Esimerkkiostos: 1 500 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 3,90 €. todellinen vuosikorko: 5,40 %. Luoton kustannukset: 46,80 €. Maksettava yhteensä: 1 547 €. Osamaksuerä/kk: 128,90 €, 12 erää. Eläintili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 1 500 euroa. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB, Suomen sivuliike.

 

 

 

Onko sinulla jo tili?

Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua Tiliäsi oheisen hakemuslinkin kautta: (linkki korotushakemukseen)

 

Voit tarkistaa tilisi saldon kirjautumalla Resurs Bankin omille sivuille. Kirjaudu omille sivuille tästä.

 

Askarruttaako jokin?

Ota yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.

 

 

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.