Hevari-Tili

HEVARI-TILI - JOUSTAVA TAPA MAKSAA OSTOKSESI

 

Hevari-Tilillä voit tehdä ostoksesi vain myymälässämme tai myymäläautossamme, jossa asiakas asioi henkilökohtaisesti. Huom. Ei nettikaupassa!
Kun teet ostoksesi Hevari-Tilin kautta, et maksa ostoksen yhteydessä mitään. Saat laskun vasta ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Voit myös maksaa koko ostoksen kerralla pois, jolloin saat korotonta ja kulutonta maksuaikaa jopa 60 päivää. Tili vaatii ainoastaan tilin avaamisen sen jälkeen sitä voi käyttää aina kun asiot myymälässämme. Voit maksaa ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Luoton voit hakea helposti kotona etukäteen alla olevalla hakemuksella tai tehdä hakemuksen paikan päällä myymälässämme. Luotonantaja on Resurs Bank AB (publ).

 Resursbank 

Mitä tapahtuu ostoksen jälkeen?
Ostokuukautta seuraavana kuukautena saat meiltä laskun, josta löytyy useita maksuvaihtoehtoja.Erikoismaksuehdot vaihtelevat yhteistyökumppaneittain. Sinulla on kuitenkin aina mahdollisuus maksaa koko ostosumma ilman kuluja tai korkoa. Käytännössä saat ilmaista maksuaikaa 30-60 päivää.

Kuinka tilisi toimii?

 

Voit tehdä useita ostoksia kalenterikuukauden aikana. Kuun lopussa ostokset lasketaan yhteen ja laskutetaan.

Täytä hakulomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat:
Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein.

 

Tarkista, että yhteystietosi (mm. puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat oikein.
Huomioi tuloissa brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen).
Jos olet eläkeläinen, valitse vakituinen työsuhde, täytä milloin jäit eläkkeelle ja täytä työnantajaksi ”Eläkeläinen”.
Huom. Ikäraja 20 v.

 

TÄYTÄ LUOTTOHAKEMUS TÄSTÄ

 

Saat luottopäätöksen sähköpostiisi 24 tunnin kuluessa. Myönteisen luottopäätöksen saatuasi voit tulla tekemään ostosta. Ota henkilöllisyystodistuksesi mukaan. Tulostamme paikan päällä lopullisen luottosopimuksen sekä varmennamme ostoksen.

 

TUTUSTU ERI MAKSUVAIHTOEHTOIHIN JA TILIEHTOIHIN ENNEN LUOTON HAKEMISTA TÄSTÄ LINKISTÄ


Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, olet tervetullut ottamaan yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma–pe)

 

© 2020 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.