Horslyx Pro Digest nuolukivi 650 g

9,90 € 8,68 €

Terveellinen nuoltava herkku hevosille ja poneille

Yksityiskohdat

Horslyx nuolukivi on herkullinen ja terveellinen kädessä pidettävä nuolukivi hevosten hemmotteluun ja koulutukseen. Terveellinen vaihtoehto sokerisille ja vähäravinteisille hevosten herkuille. Horslyx nuolukivessä on väkirehu- ja korsirehuruokintaa täydentäviä vitamiineja, mineraaleja ja hivenaineita. Se tukee tervettä immuunipuolustusta antioksidanttien, kuten E-vitamiinin ja seleenin sekä kelatoitujen kuparin ja sinkin avulla. Horslyxissa on lisäksi öljyä ihon ja karvapeitteen hyvinvoinniksi. Nuolukiven biotiini, sinkki ja metioniini taas edistävät vahvojen ja terveiden kavioiden kasvua.

Pro Digest kivi sisätää myös MOS prebioottia, merilevää ja Slippery Elm-kuorta vatsan ja suoliston terveyden edistämiseksi. 

Helppokäyttöinen kädessä pidettävä palkinto hevosille. Erinomainen hevosten venyttelyssä, sillä nuolukivi ei hajoa käsissä. Voidaan käyttää kiinnittämään hevosen huomio muualle jännittävissä, stressaavissa tilanteissa, kuten kengityksessä, klippauksessa, eläinlääkärin käynneillä ja kilpailuissa. Oiva apu myös vaikeasti kiinniotettavien hevosten kanssa. Houkuttele hevonen Horslyxin avulla luoksesi tallissa tai laitumella tai käytä apuna vaikeasti lastattavien hevosten kanssa.

Katso videolta kuinka monipuolisesti tuotetta voi käyttää: https://www.youtube.com/channel/UCdXyzpyUVbZ1iIUrpt5WFJQ

Ruokintaohje: Pidä astiaa hevosen suun edessä tai laita nuolukivi astiasta ämpäriin. Astiaa ei ole tarkoitettu jätettäväksi hevosen ulottuville ilman valvontaa.

Lisätietoja

Lisätietoja
© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.