Incrediwear Equine Circulation Hoof Socks sukat hevoselle pari

Alkaen 84,90 € 68,47 €
Vain %1 jäljellä

Terveysvaikutteiset sukat hevoselle. 

Yksityiskohdat

Incrediwear Equine Circulation Hoof Sock -sukat ehkäisevät vammoja, nopeuttavat palautumista treenin jälkeen, edistävät vammoista paranemista ja kuntoutusta ja parantavat hevosen suorituskykyä. Kaviosukka lievittää turvotusta ja tulehdusta, vähentää väsymistä ja aristusta, vilkastuttaa verenkiertoa ja edistää kudosnesteen poistumista, mikä nopeuttaa palautumista harjoituksesta. Sukilla ei ole kompressiovaikutusta, joten niitä voidaan käyttää enintään 24 tunnin ajan, kun ne ovat kuivia. Käytä ennen ratsastusharjoitusta parantamaan verenkiertoa ennen työskentelyä. Kasteltuja kaviosukkia voi käyttää ratsastuksen jälkeen tehokkaaseen ja hellävaraiseen jäähdytyksen enintään tunnin ajan.
Käyttöohje: Laita sukat hevosen jalkoihin heti työskentelyn jälkeen, kastele ne ja anna vaikuttaa 45–60 min. Sukat toimivat viilennyssuojina ja ehkäisevät turvotusta ja rasitusoireita. Voit myös laittaa sukat noin 2 minuutiksi lämpimään veteen. Purista pois ylimääräinen vesi, anna jäähtyä hieman ja laita sitten kavioihin. Hyvin istuvat kaviosukat puetaan niin, että ne asettuvat jalkojen alaosaan, vuohiseen ja ruununrajaan. Sukkien rikkoutumisen ehkäisemiseksi peitä kengitysnaulat ja muut epätasaisuudet teipillä, ennen kuin puet sukat.
  • Myydään pareittain.
  • Pesu 40°.

Incrediwear Equine – uusi mullistava kehon luonnollista parantumisprosessia edistävä ja palautumista nopeuttava teknologia.

Incrediwear on tunnettu erityisesti USA:ssa, jossa teknologia on ollut jo melko pitkään käytössä ihmisillä. Nyt tuotteita on saatavana myös hevosille.

Teknologia perustuu negatiivisten ionien toimintaan. Kangas sisältää germaniumia ja hiiltä, jotka reagoivat kehon lämmön kanssa vapauttaen negatiivisia ioneja.

Negatiiviset ionit aktivoivat molekyyliväreilyä, joka lisää sekä verenkiertoa että imusuonten virtausta. Tämä puolestaan aktivoi kehon luonnollista parantumisprosessia ja nopeuttaa hevosen palautumista.

Negatiivisilla ioneilla uskotaan olevan myös kipua lievittävä ja viilentävä vaikutus. Lisäksi ne ehkäisevät tulehdusta ja vähentävät mahdollista turvotusta.

Monet tuotteista voi kastella viilennysvaikutuksen tehostamiseksi. Teho heikkenee noin tunnin kuluttua, jolloin tuote poistetaan.

Incrediwear Equine -tuotteet eivät perustu kompressioon, joten niitä voi käyttää kuivina jopa 24 tunnin ajan ilman haittaa.

Lisätietoja

Lisätietoja
© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.