Kevin Bacon's Active Soap saippuapala 100 g

19,90 € 16,05 €

Luonnollinen saippua kutiavaan ihon, harjan ja hännän hoitoon sekä sieniä ja bakteereja vastaan.

Yksityiskohdat

Active Soap on valmistettu 100%  kylmäpuristetuista kasviöljyistä. Eteeriset öljyt sekä monet muut luonnolliset ainesosat varmistavat saippuan korkean laadun sekä mahdollistavat saippuan käytön myös ihmisillä. Kylmävalmistusmenetelmän ansiosta glyseriini - luonnollisesti läsnäoleva kosteuttava elementti - säilyy.  Saippuassa ei ole myöskään käytetty väriaineita vaan väri muodostuu luonnollisista ainesosista kuten savesta, ruohosta, erilaisita lehdistä jne. Active Soap peittää myös tehokkaasti hevosen ominaistuoksua sekä hienhajua, joka erityisesti houkuttelee ötököitä. Täysin myrkytön eikä sisällä kemiallisia säilöntäaineita. 


Käyttöohje: Kastele hevonen/ hoidettava alue, jonka jälkeen levitä saippua sienellä. Anna vaikuttaa 20 minuuttia ja huuhtele pois. Haastavimmissa tapauksissa jätä saippua huuhtelematta ja anna vain kuivua.
Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Kevin Bacon's

Kevin Bacon's -sarjan tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia sekä täysin luonnonmukaisia. Sarjasta löytyy laadukkaita kavioiden hoitotuotteita, tehokkaita puhdistustuotteita sekä ruokahalua lisäävä monipuolinen rasvahappovalmiste.

Kevin Bacon's -tuotteilla on erittäin pitkät perinteet ja niitä on valmistettu 80-luvulta lähtien yhteistyössä tutkijoiden, kengittäjien, eläinlääkäreiden sekä muiden hevosmaailman ammattilaisten kanssa.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.