Kevin Bacon's Hoof Dressing Black kaviorasva 1 l

16,50 € 13,31 €

Perinteinen ja korkealaatuinen tumma kaviorasva, joka hoitaa ja suojaa hevosen kavioita sekä pitää kavion kimmoisana.

Yksityiskohdat

Kevin Bacon's Hoof Dressing on täysin luonnonmukainen rasva sisältäen kasviöljyjä, eläinrasvoja sekä tuoreita laakerinlehtiä. Säännöllisellä kaviorasvan käytöllä estetään kavioita kuivumasta ja samalla rasva aktivoi kavion kasvua.
Hoof Dressing kaviorasvaa on valmistettu perinteisin menetelmin jo yli 25 vuoden ajana, se on 100% luonnonmukainen tuote. Hoof Dressing kaviorasva imeytyy syvemmälle kavion huokosiin raviten sitä sekä antaen kavioille kestävän, suojaavan ja hengittävän pinnan sekä erittäin kauniin ja pitkäkestoisen kiillon. Kaviorasva, jolla saat hevosellesi kauniin kiiltävät ja tahraamattomat kaviot esim. kisoihin, valmennuksiin, näyttelyihin. Säännöllinen käyttö aktivoi kavioiden kasvua sekä suojaa niitä kuivumiselta, halkeilulta ja kastumiselta.

Tätä rasvaa valmistettaessa lisäämme luonnon viiniköynnöstuhkaa antamaan sille tumman värin. Tuhka, joka on myös hieman antiseptinen, ei muuta balsamin laatua ollenkaan.

Valmistettu Belgiassa.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Kevin Bacon's

Kevin Bacon's -sarjan tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia sekä täysin luonnonmukaisia. Sarjasta löytyy laadukkaita kavioiden hoitotuotteita, tehokkaita puhdistustuotteita sekä ruokahalua lisäävä monipuolinen rasvahappovalmiste.

Kevin Bacon's -tuotteilla on erittäin pitkät perinteet ja niitä on valmistettu 80-luvulta lähtien yhteistyössä tutkijoiden, kengittäjien, eläinlääkäreiden sekä muiden hevosmaailman ammattilaisten kanssa.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.