Kevin Bacon's Liquid Hoof Dressing kavioöljy 1 l

23,90 € 19,27 €

Nestemäisessä muodossa oleva kavioöljy pitää kavion kimmoisana ja tasapainoisena. 

Yksityiskohdat

Kevin Bacon’s Liquid Hoof Dressing on 100% luonnollinen tuote, joka on valmistettu eläinrasvoista, kasviöljyistä ja tuoreista laakerinlehdistä. Säännöllisellä kavioöljyn käytöllä estetään kavioita kuivumasta ja samalla rasva aktivoi kavion kasvua. Hoof Dressing kavioöljy imeytyy syvemmälle kavion huokosiin raviten sitä sekä antaen kavioille kestävän, suojaavan ja hengittävän pinnan sekä erittäin kauniin ja pitkäkestoisen kiillon. Kavioöljy, jolla saat hevosellesi kauniin kiiltävät ja tahraamattomat kaviot (kuivaa 10 minuutissa) esim. kisoihin, valmennuksiin, näyttelyihin. Säännöllinen käyttö aktivoi kavioiden kasvua sekä suojaa niitä kuivumiselta, halkeilulta ja kastumiselta.  Valmistettu Belgiassa.
Purkin korkissa mukana levityspensseli. 

Käyttöohje:
Liquid Hoof Dressing levitetään pensselillä puhtaiden kavioiden ulko- ja sisäpinnoille sekä kruununrajaan. Ravista hyvin ennen käyttöä.

Säännöllinen, normaalikäyttö: 3-4 käyttökertaa/ viikko

Tehostettu käyttö:
1. pese kaviot puhtaaksi
2. kuivaa kaviot
3. rasvaa kaviot Hoof Dressing kavioöljyllä
4. toista nämä toimenpiteet päivittäin 8 päivän ajan

Säilytä huoneenlämmössä, poissa lasten ulottuvilta. Vain ulkoiseen käyttöön.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Kevin Bacon's

Kevin Bacon's -sarjan tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia sekä täysin luonnonmukaisia. Sarjasta löytyy laadukkaita kavioiden hoitotuotteita, tehokkaita puhdistustuotteita sekä ruokahalua lisäävä monipuolinen rasvahappovalmiste.

Kevin Bacon's -tuotteilla on erittäin pitkät perinteet ja niitä on valmistettu 80-luvulta lähtien yhteistyössä tutkijoiden, kengittäjien, eläinlääkäreiden sekä muiden hevosmaailman ammattilaisten kanssa.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.