Chia de Gracia Karpalorouhe 350 g

21,90 € 19,21 €

Luonnolliseen vitamiinitäydennykseen ja virtsateiden hyvinvoinnin tukemiseen.

Yksityiskohdat

Karpalossa on runsaasti hevoselle ja koiralle hyödyllisiä orgaanisia happoja ja karvasaineita sekä kivennäis- ja hivenaineita. Karpalossa on B- ja D-vitamiineja ja erityisen runsaasti C-vitamiinia, joten se on oiva valinta tukemaan vastustuskykyä ja täydentämään vitamiinivarastoja.

Karpalo on erittäin hyvä antioksidanttien lähde ja flavonoidiensa ansiosta se tehoaa muun muassa virtsatieinfektioihin. Flavonoidit estävät bakteerien kiinnittymistä limakalvojen soluseinämiin. Karpalosta sopii virtsateiden hyvinvoinnin tukemiseen yhdessä mm. nokkosen tai kultapiiskun kanssa. Karpalosta voi olla apua myös vatsan ja suoliston toimintaan, sillä se sisältää suoliston terveydelle tärkeää pektiiniä ja karvasaineita. Karpalo (kuten myös ruusunmarja ja tyrni) sisältävät mm. kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, mangaania, sekä rautaa. Karpalolla on tutkitusti anti-inflammatorinen ja antimikrobinen vaikutus, ja lisäksi sen happamuus voi auttaa tukemaan suolistohygieniaa.

Annostus: hevonen (500kg) 1 rkl - 4 rkl /pvä. Virtsateiden hyvinvoinnille kuuriluontoisesti jopa 0,5 - 3/4 dl / pvä. Koira 1 tl - 1 rkl / pvä, Virtsateiden hyvinvoinnille kuuriluontoisesti jopa 3-4 rkl / pvä. 1 rkl = 4 g.

100 g karpalomarjaa sisältää keskimäärin: energiaa 205 kJ, hiilihydraatteja 11,7 g, rasvaa 0,7 g, proteiinia 0,4 g, flavonoideja, kversetiiniä 12 mg, myrisetiiniä 22 mg, liknaania 1 mg

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Chia De Gracia

Chia De Gracia yrtit monipuolistavat ravintoa.

Vaikka hevosilla on yhä harvemmin tarjolla aitoa luonnonlaidunta, voidaan luonnonlaitumen tarjoamaa monipuolisuutta kuitenkin ainakin osittain korvata lisäämällä ruokintaan erilaisia yrttejä, marjoja ja kasveja erilaisine kasvinosineen. Yrtit ja kasvikset monipuolistavat nykyhevosen usein yksipuolista ruokintaa, lisäävät syljeneritystä ja tukevat ruoansulatusta.
Yrteillä on vanhastaan hoidettu sairauksia, suoritettu loishäätöjä ja hoidettu haavoja, ihottumia jne.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.