Chia de Gracia Tyrnirouhe 350 g

26,90 € 23,60 €
Luonnolliseen vitamiinitäydennykseen.

Yksityiskohdat

Tyrnimarja on äärimmäisen vitamiinirikas, ja se on erinomainen hevosen ja koiran ihon, limakalvojen ja suoliston normaalin hyvinvoinnin tueksi, vitamiinitäydennykseen ja immuunijärjestelmän tukemiseen. Tyrnissä esiintyy D-vitamiinia lukuun ottamatta kaikkia vitamiineja. Erityisen runsaasti tyrni sisältää C- ja E-vitamiinia sekä betakaroteenia.

Tyrnin sisältämät A-, E- ja C-vitamiinit ja flavonoidit tukevat muun muassa elimistön immuunijärjestelmää ja vastustuskykyä sekä ihon, limakalvojen ja hermoston normaalia hyvinvointia ja toimintaa. Tyrnimarjassa on runsaasti monityydyttymättömiä antioksidantteja sekä rasvahappoja, joilla on monia myönteisiä terveysvaikutuksia. Tyrniä voidaan tutkimusten mukaan käyttää myös vatsan limakalvojen tukihoitona eläinlääkärin ohjeiden mukaan. Tyrniöljy vaikuttaa suotuisasti kaikkien limakalvojen rakenteeseen ja tukee limakalvojen normaalia uudistumista. Eläinkokeissa tyrniöljyn on havaittu myös olevan tukena maksan normaalille toiminnalle ja uudistumiselle.

100g tyrnirouhetta sisältää keskimäärin: A-vitamiini 18,2 mg / 100g - alfa-karoteeni 2,3 mg / 100g - betakaroteeni 15,9 mg / 100g C-vitamiini 126,9 mg / 100 g E-vitamiini 25,8 mg / 100 g Fosfori 2,88 g / kg Kalium 5,99g / kg Kalsium 0,64 g / kg Kupari 7,00 mg / kg Magnesium 0,71 g / kg Mangaani 10,0 mg / kg Rauta 48,0 mg / kg Sinkki 17,0 mg / kg Omega-rasvahappoja: - Alfalinoliinihappo (Omega 3) - Palmotoleiinihappo (Omega 7) - Linoliinihappo (Omega 6)

Annostus: hevonen 1 rkl - 3 rkl / pvä, koirat 1 tl - 1 rkl / pvä. 1 rkl painaa noin 4 g. 

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Chia De Gracia

Chia De Gracia yrtit monipuolistavat ravintoa.

Vaikka hevosilla on yhä harvemmin tarjolla aitoa luonnonlaidunta, voidaan luonnonlaitumen tarjoamaa monipuolisuutta kuitenkin ainakin osittain korvata lisäämällä ruokintaan erilaisia yrttejä, marjoja ja kasveja erilaisine kasvinosineen. Yrtit ja kasvikset monipuolistavat nykyhevosen usein yksipuolista ruokintaa, lisäävät syljeneritystä ja tukevat ruoansulatusta.
Yrteillä on vanhastaan hoidettu sairauksia, suoritettu loishäätöjä ja hoidettu haavoja, ihottumia jne.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.