McTarnahans Original Nebulizer Solution höyryhengityslaitteille

34,00 € 27,42 €

Eteerisiä öljyjä sisältävä liuos höyryhengityslaitteille.

Yksityiskohdat

Erinomainen vaihtoehto suolaliuokselle tarvittaessa. McTarnahans® Nebulizer Solution on nestemäinen, aromaattinen inhalaatioliuos. Se on suunniteltu kosteuttamaan kuivia, ärtyneitä hengitysteitä ja lievittämään kylmästä ilmasta tai hengitettyjen ilman epäpuhtauksien aiheuttamaa tilapäistä yskää.

Voidaan käyttää hevosen hetkellisen tukkoisuuden lievittämiseen, pinttyneen liman poistamiseen keuhkoputkista ja yskän tuottavuuden parantamiseksi.

Käyttöohjeet: Ravista hyvin ennen käyttöä. Annostellaan hevoselle 20 minuuttia (Flexinebillä n. 20 ml) höyrytinlaitteen täydellä teholla päivittäin tarpeen mukaan. Liuos on käyttökelpoinen sellaisenaan, ei sekoiteta suolaliuokseen. Puhdista höyryhengityslaite huolellisesti laitteen valmistajan ohjeen mukaisesti jokaisen käytön jälkeen. Flexinebillä suosittelemme käyttämään vihreää kuppia.

Aktiiviset ainesosat: Mentolipitoinen deionisoitu vesipohjainen liuos eteerisiä öljyjä.

Varoitus: Käytetään vain höyrytettynä, ei ole tarkoitettu suun kautta syötettäväksi! Pidettävä poissa lasten ulottuvilta. Käsitellessäsi ainetta, vältä sen kulkeutumista silmiin ja limakalvoille.

Huomioitavaa: Jatkuva yskä voi olla merkki vakavasta sairaudesta. Jos oireet jatkuvat tai alkavat uudelleen, lopeta käyttö ja ota yhteys eläinlääkäriin. Älä käytä tätä valmistetta hevosilla, joilla on korkean kuumeen oireita ilman eläinlääkärin neuvoja. Ei käytettäväksi elintarviketuotantoon tarkoitetuilla eläimillä tai hevosilla, jotka on tarkoitettu ravinnoksi.

Pakkaus: 16 oz (473 ml), n. 23,5 annosta.

Lisätietoja

Lisätietoja
© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.