Olli 122B akkupaimen

220,00 € 177,42 €
Monikäyttöinen sähköpaimen, joka soveltuu keskipitkille aitauksille.

Yksityiskohdat

Olli 122B on helposti liikuteltava 12 V/230 V paimen keskipitkille aitauksille. Voidaan kytkeä myös verkkovirtaan mukana tulevalla adapterilla. Paristovarmistus (4 x 1,5 V) huolehtii tarvittaessa paimenen toiminnasta myös akun latauksen ajan. Maadoitusjalka ja aurinkopaneeli saatavilla lisävarusteena

Soveltuu käytettäväksi Olli 20W-aurinkopaketin kanssa. (linkki tuotteeseen verkkokaupassamme)

Älykäs Olli 122B -paimen osaa valita automaattisesti parhaimman energialähteen. Kaikki kolme virtalähdettä (verkkolaite, 12 V akku, 4 x 1,5 V D/LR20 alkaliparisto) voivat olla samanaikaisesti kytkettynä. Ensisijaisesti laite käyttää 12 V akkua ja verkkolaitteen (tai aurinkopaneelin, lisävaruste) ollessa kytkettynä akkua ladataan. Akun ehtyessä laite siirtyy käyttämään paristoja. Paristojen ehtyessä toimintaa jatketaan 12 V akulla matalalla teholla ja harvennetulla pulssivälillä.

1,21 J isku. 2 tehotasoa + 2 pulssinopeutta, teho voidaan myös asettaa säätymään valoisuuden mukaan. Monipuolinen LED-näyttö. Alhaisen jännitteen varoitusvalo ilmoittaa milloin on aika ladata akku ja alhaisen aitajännitteen varoitus ilmoittaa aidan kunnon heikkenemisestä. Akun syväpurkaussuoja.

Vinkki! Suosittelemme käyttämään paimenten virtalähteenä vapaa-ajan akkuja ajoneuvojen käynnistysakkujen sijaan.

Vinkki! Puutteellinen maadoitus on tavallisin syy aidan heikkoon tehoon. Rakentamalla maadoituksen alusta asti oikein ja riittäväksi vältät jo paljon aidan heikkoon tehoon liittyviä ongelmia.

Kaikilla Olli-paimenilla on 3 vuoden takuu, joka korvaa myös ukkosen aiheuttamat vauriot. Suomessa valmistettujen Olli-paimenten huolto onnistuu tehtaamme huoltopisteessä sekä valtuutetuissa Olli-huoltoliikkeissä eri puolilla Suomea.

Suurin jännite: 8500 V
Jännite 500 ohmin kuormalla: 3880 V
Ladattu energia: 1,63 J
Suurin iskuenergia: 1,21 J
Virrankulutus: 46–109 mA
Ohjeellinen maadoituskankien määrä: 1–2 kpl
Ohjeellinen aidanpituus, puhdas ihanneaita: 62 km
Ohjeellinen aidanpituus, vähän kasvillisuutta: 12 km
Ohjeellinen aidanpituus, kohtalaisesti kasvillisuutta: 3 km
Sisäänrakennettu salamasuoja: On
Takuu, sis. salamavauriot: 3 vuotta
Mahdollisuus aurinkopaneeliin: On

LINKKI: Käyttöohje Olli 122B akkupaimeneen

LINKKI: Olli aitausopas 2022

 

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Olli

Olli-aitaustarvikkeet ovat tunnettuja laadukkaina ja tehokkaina myös vaikeissa olosuhteissa.

Valikoimasta löydät sopivat paimenet ja aitaustarvikkeet kaikenlaisiin aitoihin. Niillä pidät aitojen sisällä tuotantoeläimet, hevoset, koirat ja muut lemmikit. Sähköaidalla voit pitää loitolla myös sudet, karhut, hirvet tai vaikka kanadanhanhet. Sähköaita on turvallinen ja eläinystävällinen tapa aidata eläimiä.

Olli paimenten tuotanto aloitettiin jo vuonna 1938 Sörnäisissä, Helsingissä. Olli paimenet valmistetaan edelleen Tuusulassa Suomessa.

Olli-paimenilla on kolmen vuoden takuun ostopäivästä lukien. Takuu kattaa myös salaman vaurioittaman paimenen korjauksen takuuaikana veloituksetta takuuehtojen mukaisesti.

Olli paimenten huolto onnistuu tehtaalla Tuusulassa tai valtuutetuissa huoltoliikkeissä, joita on ympäri maan.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.