Olli 950 verkkopaimen

345,00 € 278,23 €

Tehokas sähköpaimen vaativampiin aitausolosuhteisiin

Yksityiskohdat

Helppokäyttöinen Olli 950 on perusverkkopaimen, jonka teho riittää pidemmänkin aitauksen sähköistämiseen. Napakka 4,8 J iskuenergia pitää hevoset ja tuotantoeläimet tehokkaasti aitojen sisäpuolella ja villieläimet ulkopuolella.

950 kertoo sinulle itse automaattisesti aidan kunnosta: InfoLED-valo varoittaa, jos aitajännite laskee alle 2500 V. Silloin on syytä tarkistaa aidan kunto.

Vinkki: Jos haluat tarkkailla aitasi kuntoa vieläkin tarkemmin, valitse Olli 1000. Jos taas kaipaat paimenelta suurempaa iskua, valitse Olli Protector 11.

Kaikilla Olli-paimenilla on 3 vuoden takuu, joka korvaa myös ukkosen aiheuttamat vauriot. Suomessa valmistettujen Olli-paimenten huolto onnistuu tehtaamme huoltopisteessä sekä valtuutetuissa Olli-huoltoliikkeissä eri puolilla Suomea.

Suurin jännite: 10000 V
Jännite 500 ohmin kuormalla: 5000 V
Ladattu energia: 8,9 J
Suurin iskuenergia: 4,8 J
Virrankulutus: 11 W
Ohjeellinen maadoituskankien määrä: 2-5 kpl
Ohjeellinen aidanpituus, puhdas ihanneaita: 310 km
Ohjeellinen aidanpituus, vähän kasvillisuutta: 30 km
Ohjeellinen aidanpituus, kohtalaisesti kasvillisuutta: 12 km
Sisäänrakennettu salamasuoja:  On
Takuu, sis. salamavauriot : 3 vuotta

 

LINKKI: Käyttöohjeet Olli-verkkopaimenille

LINKKI: Olli aitausopas 2022

 

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Olli

Olli-aitaustarvikkeet ovat tunnettuja laadukkaina ja tehokkaina myös vaikeissa olosuhteissa.

Valikoimasta löydät sopivat paimenet ja aitaustarvikkeet kaikenlaisiin aitoihin. Niillä pidät aitojen sisällä tuotantoeläimet, hevoset, koirat ja muut lemmikit. Sähköaidalla voit pitää loitolla myös sudet, karhut, hirvet tai vaikka kanadanhanhet. Sähköaita on turvallinen ja eläinystävällinen tapa aidata eläimiä.

Olli paimenten tuotanto aloitettiin jo vuonna 1938 Sörnäisissä, Helsingissä. Olli paimenet valmistetaan edelleen Tuusulassa Suomessa.

Olli-paimenilla on kolmen vuoden takuun ostopäivästä lukien. Takuu kattaa myös salaman vaurioittaman paimenen korjauksen takuuaikana veloituksetta takuuehtojen mukaisesti.

Olli paimenten huolto onnistuu tehtaalla Tuusulassa tai valtuutetuissa huoltoliikkeissä, joita on ympäri maan.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.