Olli Digitester Plus aitatesteri

Tarjoushinta 37,71 € 30,41 € Normaali hinta 41,90 €

Digitaalinäytöllä varustettu aitatesteri

Yksityiskohdat

Testaa aitasi toimivuus helposti aitatesterillä!

Aitatesteri, joka näyttää aidan jännitteen ja pulssivälin selkeästi numeroina laitteen digitaalinäytöllä. 9 V paristo mukana pakkauksessa. Mittari näyttää lukemaa 88, kun siihen täytyy vaihtaa uusi paristo.

Paimenen testaus:

Irrota paimen aidasta ja maadoituksesta. Kytke sen jälkeen paimeneen virta. Mittaa jännite aitatesterillä iskunavan ja maadoitusnavan välillä asettamalla mitta-anturi paimenen iskunapaan ja maadoitustikku maanapaan. Paimen on kunnossa, jos jännite on lähellä valmistajan ilmoittamaa "suurin jännite, Umax"

Aitajännitteen mittaus:

Työnnä maadoitustikku maahan ja kosketa aitaa testerin mitta-anturilla. Aitajännite näkyy mittarissa kilovoltteina (esimerkiksi 9.0 kV = 9000V) Testaa jokainen aitalankakerros erikseen. Talvinauhassa jännite tulisi mitata isku- ja maajohdinnippujen välillä.

 

Vinkki! Puutteellinen maadoitus on yleisin syy, mikäli aidan teho jää heikoksi. Rakentamalla maadoituksen heti alusta asti oikein ja riittäväksi vältät useimmat aidan heikkoon tehoon liittyvät ongelmat.

 

LINKKI: Olli aitausopas 2022

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Olli

Olli-aitaustarvikkeet ovat tunnettuja laadukkaina ja tehokkaina myös vaikeissa olosuhteissa.

Valikoimasta löydät sopivat paimenet ja aitaustarvikkeet kaikenlaisiin aitoihin. Niillä pidät aitojen sisällä tuotantoeläimet, hevoset, koirat ja muut lemmikit. Sähköaidalla voit pitää loitolla myös sudet, karhut, hirvet tai vaikka kanadanhanhet. Sähköaita on turvallinen ja eläinystävällinen tapa aidata eläimiä.

Olli paimenten tuotanto aloitettiin jo vuonna 1938 Sörnäisissä, Helsingissä. Olli paimenet valmistetaan edelleen Tuusulassa Suomessa.

Olli-paimenilla on kolmen vuoden takuun ostopäivästä lukien. Takuu kattaa myös salaman vaurioittaman paimenen korjauksen takuuaikana veloituksetta takuuehtojen mukaisesti.

Olli paimenten huolto onnistuu tehtaalla Tuusulassa tai valtuutetuissa huoltoliikkeissä, joita on ympäri maan.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.