Olli Hevoslaidunpylväs

Alkaen 3,00 € 2,42 €
Vain %1 jäljellä

Valkoinen muovipylväs

Yksityiskohdat

Korkea hevoslaidunpylväs tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisten aitojen rakentamiseen: pylväässä on valmiina 14/10 eri korkeudella olevaa ja eri kokoista kiinnityskohtaa aitalangoille. Voit käyttää pylväässä kaikkia Olli-aitalankoja, -köysiä ja -nauhoja sekä niiden kaikkia leveyksiä.

Hevoslaidunpylväs on kestävää muovi-lasikuitusekoitetta. Sopii ympärivuotiseen käyttöön, ei tikkuunnu.

Saatavana kaksi pituutta:

kokonaispituus 154 cm, maan päälle jäävä osuus 135 cm
kokonaispituus 105 cm, maan päälle jäävä osuus 87 cm.
Vinkki! Haluatko tehdä aitojen teosta vieläkin helpompaa ja monipuolisempaa? Tutustu jalustimella varustettuun hevoslaidunpylvääseen.

Vinkki! Jos rakennat laidunaitauksen käyttämällä muovi- tai lasikuitupylväitä, vahvista aitausta sijoittamalla tukevat puutolpat aitauksen kulmiin. Kevyet muovi- tai lasikuitutolpat taipuvat helposti, kun niihin kohdistuu vetoa. Myös veräjät on hyvä vahvistaa puutolpilla.

Huom. Toimitustapoina vain Nouto tai Matkahuolto.

 

LINKKI: Olli aitausopas 2022

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Olli

Olli-aitaustarvikkeet ovat tunnettuja laadukkaina ja tehokkaina myös vaikeissa olosuhteissa.

Valikoimasta löydät sopivat paimenet ja aitaustarvikkeet kaikenlaisiin aitoihin. Niillä pidät aitojen sisällä tuotantoeläimet, hevoset, koirat ja muut lemmikit. Sähköaidalla voit pitää loitolla myös sudet, karhut, hirvet tai vaikka kanadanhanhet. Sähköaita on turvallinen ja eläinystävällinen tapa aidata eläimiä.

Olli paimenten tuotanto aloitettiin jo vuonna 1938 Sörnäisissä, Helsingissä. Olli paimenet valmistetaan edelleen Tuusulassa Suomessa.

Olli-paimenilla on kolmen vuoden takuun ostopäivästä lukien. Takuu kattaa myös salaman vaurioittaman paimenen korjauksen takuuaikana veloituksetta takuuehtojen mukaisesti.

Olli paimenten huolto onnistuu tehtaalla Tuusulassa tai valtuutetuissa huoltoliikkeissä, joita on ympäri maan.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.