Olli köyden turvaliitin 5-8 mm 10 kpl

9,90 € 7,98 €

Putkimallinen, alumiininen kevyt köysiliitin 5-8 mm köysille.

Yksityiskohdat

Alumiinista valmistettu köyden turvaliitin on kevyt ja putkimallinen liitin 5–8 mm aitaköysille. Turvaliittimellä tehty liitos irtoaa eläimen törmätessä aitaan. Tämä vähentää loukkaantumisriskiä sekä aidan suurempaa hajoamista törmäystilanteissa. Köysi kiinnitetään litistämällä putken kaulus pihdeillä. Sähkönkulun varmistamiseksi aitaköyden metallijohtimet tulisi liittää erikseen. Pakkauksessa 10 kpl.

 

LINKKI: Olli aitausopas 2022

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Olli

Olli-aitaustarvikkeet ovat tunnettuja laadukkaina ja tehokkaina myös vaikeissa olosuhteissa.

Valikoimasta löydät sopivat paimenet ja aitaustarvikkeet kaikenlaisiin aitoihin. Niillä pidät aitojen sisällä tuotantoeläimet, hevoset, koirat ja muut lemmikit. Sähköaidalla voit pitää loitolla myös sudet, karhut, hirvet tai vaikka kanadanhanhet. Sähköaita on turvallinen ja eläinystävällinen tapa aidata eläimiä.

Olli paimenten tuotanto aloitettiin jo vuonna 1938 Sörnäisissä, Helsingissä. Olli paimenet valmistetaan edelleen Tuusulassa Suomessa.

Olli-paimenilla on kolmen vuoden takuun ostopäivästä lukien. Takuu kattaa myös salaman vaurioittaman paimenen korjauksen takuuaikana veloituksetta takuuehtojen mukaisesti.

Olli paimenten huolto onnistuu tehtaalla Tuusulassa tai valtuutetuissa huoltoliikkeissä, joita on ympäri maan.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.