Olli Protector 11 verkkopaimen

Tarjoushinta 459,00 € 370,16 € Normaali hinta 510,00 €
Aikaviivästetty älykäs sähköpaimen, joka valvoo aidan kuntoa 24h.

Yksityiskohdat

Protector 11 on Olli-perheen kaikkien aikojen tehokkain paimen. Erittäin voimakas 11 J isku on yli tuplasti voimakkaampi kuin seuraavaksi tehokkaimmassa Olli-paimenessa. Älypaimen tarkkailee aidan kuntoa vuorokauden ympäri ja säätää tehoaan tarpeen muuttuessa esimerkiksi aidan pituuden, aitaan kasvaneen kasvillisuuden mukaan.

Paimenen teho riittää erittäin suuren aitauksen sähköistämiseen. Lisäksi siinä on erillinen 0,5 J ulostulo (keltainen) pienemmän aitauksen kuten pienen sairastarhan sähköistystä varten. Protector soveltuu ahneimpien ja itsepäimpienkin hevosten ja tuotantoeläinten aitaamiseen sekä villieläinten poissa pitämiseen.

Protector on eurooppalaisen standardin EN 60335-2-76/A12:2010 mukainen paimen. Tämän ansiosta se voi syöttää täyden iskuenergian myös pitkään, kasvillisuuden kuormittamaan aitaan, esimerkiksi kesälaitumeen. Samalla kuitenkin aitaan koskettava eläin tai ihminen voi saada enintään 5 joulen iskun. Aidan energiantarpeen kasvaessa esimerkiksi heinän kasvun vuoksi, paimen nostaa tehoaan vasta minuutin viiveen jälkeen. Mikäli hyväkuntoisen aidan kunto heikkenee äkillisesti esimerkiksi puun, eläimen tai ihmisen kaatuessa aidan päälle, paimen helpottaa aidasta irtautumista rajoittamalla iskun voimakkuutta, harventamalla pulssitusta sekä hälyttämällä äänimerkillä 10 minuutin ajan.

Hälytystoiminto voidaan myös kytkeä pois toiminnasta painonapilla, jolloin Protector rajoittaa iskun enintään 5 jouleen kaikissa oloissa.

Havainnollinen ja monipuolinen näyttö kertoo reaaliaikaisesti aidan kunnosta: paimen hälyttää häiriötilanteista merkkivalolla ja äänimerkillä, näyttää aitajännitteen ja ilmaisee BOOST-merkkivalolla, syötetäänkö aitaan paraikaa yli 5 joulen iskua.

Kaikilla Olli-paimenilla on 3 vuoden takuu, joka korvaa myös ukkosen aiheuttamat vauriot. Suomessa valmistettujen Olli-paimenten huolto onnistuu tehtaamme huoltopisteessä sekä valtuutetuissa Olli-huoltoliikkeissä eri puolilla Suomea.

 

Suurin jännite: 11700 V
Jännite 500 ohmin kuormalla: 7700 V
Ladattu energia: 14 J
Suurin iskuenergia: 11 J
Virrankulutus: 14 W
Ohjeellinen maadoituskankien määrä: 2-5 kpl
Ohjeellinen aidanpituus, puhdas ihanneaita: 475 km
Ohjeellinen aidanpituus, vähän kasvillisuutta: 65 km
Ohjeellinen aidanpituus, kohtalaisesti kasvillisuutta: 20 km
Sisäänrakennettu salamasuoja:  On
Takuu, sis. salamavauriot : 3 vuotta

 

LINKKI: Käyttöohje Olli Protector 11 paimenelle

LINKKI: Olli aitausopas 2022

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Olli

Olli-aitaustarvikkeet ovat tunnettuja laadukkaina ja tehokkaina myös vaikeissa olosuhteissa.

Valikoimasta löydät sopivat paimenet ja aitaustarvikkeet kaikenlaisiin aitoihin. Niillä pidät aitojen sisällä tuotantoeläimet, hevoset, koirat ja muut lemmikit. Sähköaidalla voit pitää loitolla myös sudet, karhut, hirvet tai vaikka kanadanhanhet. Sähköaita on turvallinen ja eläinystävällinen tapa aidata eläimiä.

Olli paimenten tuotanto aloitettiin jo vuonna 1938 Sörnäisissä, Helsingissä. Olli paimenet valmistetaan edelleen Tuusulassa Suomessa.

Olli-paimenilla on kolmen vuoden takuun ostopäivästä lukien. Takuu kattaa myös salaman vaurioittaman paimenen korjauksen takuuaikana veloituksetta takuuehtojen mukaisesti.

Olli paimenten huolto onnistuu tehtaalla Tuusulassa tai valtuutetuissa huoltoliikkeissä, joita on ympäri maan.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.