Olli Shockteq joustava veräjäköysi 25m

29,90 € 24,11 €

Joustavaa, etenkin veräjiin tarkoitettua aitaköyttä rullassa.

Yksityiskohdat

Joustava veräjäköysi on kestävää, erityisesti veräjiin tarkoitettua aitaköyttä, joka johtaa sähköä. Köysi 8 mm paksua ja myydään 25m rullassa. Metritavarasta saat helposti toteutettua täydellisen mittaisia veräjiä aitauksiisi.

Joustavasta veräjäköydestä tehty veräjä on hyödyllinen etenkin hevosaitauksissa: oikein asennettu köysiveräjä ei voi pudota maahan ja aiheuttaa sähköiskua eläimelle esimerkiksi märän maan kautta.

Asennusohje: Köysiveräjän alkupää kiinnitetään veräjäntolppaa seuraavaan tolppaan. Köysi on sopivan napakka silloin, kun köysi ja kahva ei roiku veräjän ollessa kiinni. Köyden pingottaminen äärimmilleen ei ole suositeltavaa, sillä se lyhentää köyden käyttöikää. Oikein mitoitun köysiveräjän kahva vetäytyy kiinni veräjän toiseen laitaan veräjän ollessa auki eikä putoa maahan tai jää roikkumaan.

Kätevimmin saat kiinnitettyä veräjänkahvan veräjäköyteen Olli Köysiliittimen avulla. Jos käytät kahvoina Ollin erikoisvahvoja veräjänkahvoja, joissa on tarpeeksi suurikokoinen kiinnityslenkki, saat ketjutettua veräjän kaikki kerrokset ylimpään kahvaan ja avattua koko veräjän helposti yhdellä kädellä.

 

Vinkki! Köysiveräjän voi kiinnittää alkupäästään myös omaan, erilliseen eristimeensä (esimerkiksi Olli Rengaseristin), joka ei ole lainkaan kytkettynä varsinaiseen aitalankaan. Tällöin on sähköistettynä vain kiinni ollessaan, koska se saa sähkön ainoastaan kahvapuolelta. Tämä tekee veräjän läpi kulkemisesta vielä helpompaa.

 

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Olli Shockteq

Olli Shockteq on sarja laadukkaita aitaustarvikkeita, joiden laatuun ja kestävyyteen voit luottaa!

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.