Olli Shockteq köysiveräjä 4,5m

25,90 € 20,89 €

Köysiveräjäpaketti

Yksityiskohdat

Joustava köysiveräjä on tehty joustavasta ja kestävästä, sähköä johtavasta köydestä. Pakkaus sisältää veräjänkahvan, sähköä johtavan joustavan köyden 4,5m, veräjäeristimet, rengaseristimet, liittimet ja ohjeen.

Joustava köysiveräjä on hyödyllinen etenkin hevosaitauksissa: oikein asennettu köysiveräjä ei voi pudota maahan ja aiheuttaa sähköiskua eläimelle esimerkiksi märän maan kautta.

Asennusohje: Köysiveräjän alkupää kiinnitetään veräjäntolppaa seuraavaan tolppaan. Köysi on sopivan napakka silloin, kun köysi ja kahva ei roiku veräjän ollessa kiinni. Köyden pingottaminen äärimmilleen ei ole suositeltavaa, sillä se lyhentää köyden käyttöikää. Oikein mitoitun köysiveräjän kahva vetäytyy kiinni veräjän toiseen laitaan veräjän ollessa auki eikä putoa maahan tai jää roikkumaan.

 

Vinkki! Köysiveräjän voi kiinnittää alkupäästään myös omaan, erilliseen eristimeensä, joka ei ole lainkaan kytkettynä varsinaiseen aitalankaan. Tällöin on sähköistettynä vain kiinni ollessaan, koska se saa sähkön ainoastaan kahvapuolelta. Tämä tekee veräjän läpi kulkemisesta vielä helpompaa.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Olli Shockteq

Olli Shockteq on sarja laadukkaita aitaustarvikkeita, joiden laatuun ja kestävyyteen voit luottaa!

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.