Olli Shockteq maadoituskanki 1 m

Tarjoushinta 12,51 € 10,09 € Normaali hinta 13,90 €
Teräksinen maadoituskanki johdolla. Toimitus vain MATKAHUOLTO TAI NOUTO!

Yksityiskohdat

Maadoituskanki sähköpaimenille
Kuumasinkitty maadoituskanki sähköpaimenille, pituus 1 m. Päästään teroitettu L-profiili. Mukana 3 m liitosjohto kiinnitysruuveineen. Asenna kanki kokonaan maan alle.

Puutteellinen maadoitus on yleisin syy aidan heikkoon tehoon
Puutteellinen maadoitus on tavallisin syy aidan heikkoon tehoon (sekä radiolaitteissa esiintyviin häiriöihin). Yleisiä syitä riittämättömään maadoitukseen ovat esimerkiksi kuiva maaperä, liian pintaan jätetyt maadoituskanget, riittämätön maadoituskankien määrä tai väärä materiaali maadoituskangissa (esim. harjateräs, joka ruostuessaan johtaa huonosti sähköä).

Parantamalla maadoituksen ohjeiden mukaiseksi ja toimivaksi saat usein korjattua jo paljon aidan heikkoon tehoon liittyviä ongelmia.
Paimenen riittävä maadoitus edellyttää riittävää määrää maadoituskankia. Tarvitset maadoituskankia aidan pituudesta ja paimenen tehosta riippuen yleensä 1–6 kpl. Kuivissa olosuhteissa ja pitkillä aitauksilla saattaa olla tarve suositeltua useampiinkin maadoituskankiin. Maadoituskankia ei voi olla liikaa; laita mieluummin ylimääräisiä kuin liian vähän. Löydät kullekin paimenelle suositellun maadoituskankimäärän sekä paimenen myyntipakkausesta että aina kyseisen paimenen sivulta.

Huom! Mikäli asennat aitaukseesi erillisen paimenen salamasuojan, huomioi, että se tarvitsee omat maadoituskankensa (vähintään 3 kpl).

Tutustu yleisimpiin maadoitusongelmiin ja katso ohjeet toimivan maadoituksen rakentamiseen >

 

LINKKI: Olli aitausopas 2022

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Olli Shockteq

Olli Shockteq on sarja laadukkaita aitaustarvikkeita, joiden laatuun ja kestävyyteen voit luottaa!

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.