Olli Shockteq Talviaitanauha 40 mm 200m

Tarjoushinta 59,36 € 47,87 € Normaali hinta 65,95 €

Vihreä-valkoinen 40 mm leveä talvinauha. 

Yksityiskohdat

Talvinauha on kestävää Olli Shockteq -laatua, joka sopii ympärivuotisiin ja pitkäaikaisiin, pysyviin aitauksiin. Nauhan leveys 40 mm.

Ollin vihreävalkoisessa talvinauhassa on kaksi erillistä johdinnippua, toinen iskulle ja toinen maadoitukselle. Nauhan valkoisessa osassa kulkeva, punaisella merkitty johdinnippu sähköistetään kytkemällä se paimenen salamankuvalla merkittyyn iskunapaan ja nauhan vihreässä osassa kulkeva johdinnippu kytketään paimenen maadoitusnapaan. Eläin saa iskun koskettaessaan molempia johdinnippuja yhtä aikaa.

Vinkki! Talvinauha on hyvä vaihtoehto paitsi talviaitauksiin, myös kuiviin tai kallioisiin aitausolosuhteisiin: talvinauhassa sähkölle on järjestetty erillinen paluutie paimeneen, joten talvinauhalla toteutettu aita toimii myös silloin, kun lumi eristää kontaktin eläimestä maahan tai maaperä on erittäin kuiva tai kallioinen. Talvinauha- ja kaksilanka-aidan rakennus on ohjeistettu Ollin talviaitausoppaassa.

Vinkki! Talvinauhasta tehty aitaus toimii kunnossa ollessaan hyvin myös ilman maadoituskankia. Suosittelemme kuitenkin aina myös maadoituskankien käyttämistä, sillä silloin aita toimii tarvittaessa myös perinteisen aidan tapaan (esim. jos eläin koskee vain nauhan toiseen reunaan tai jos maadoituksen kulku nauhassa katkeaa vaikkapa nauhajatkoksen tai veräjän kohdalla).

Ongelmia talvinauhan kanssa? Tustustu yleisimpiin talvinauhaongelmiin ja niiden korjaukseen.

Leveys: 40 mm
Pakkauskoko: 200 m
Ominaisvastus: 0,6 Ω/m
Johtimet (ruostumaton teräs): 8 x 0,4 mm
Takuu: 5 vuotta

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Olli Shockteq

Olli Shockteq on sarja laadukkaita aitaustarvikkeita, joiden laatuun ja kestävyyteen voit luottaa!

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.