Olli Super tester plus aitatesteri

20,90 € 16,85 €
Aitatesteri kuusiportaisella hohtovalonäytöllä.

Yksityiskohdat

Testaa aitasi toimivuus helposti aitatesterillä!

Supertester+ on kuusiportaisella valonäytöllä varustettu aitatesteri. Se pystyy näyttämään aidan jännitteen aina 2000 voltista 12 000 volttiin saakka. Et tarvitse erillistä paristoa tähän testeriin, vaan se ottaa virran suoraan aidasta.

Vinkki! Puutteellinen maadoitus on yleisin syy, mikäli aidan teho jää heikoksi. Rakentamalla maadoituksen heti alusta asti oikein ja riittäväksi vältät useimmat aidan heikkoon tehoon liittyvät ongelmat.

 

LINKKI: Olli aitausopas 2022

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Olli

Olli-aitaustarvikkeet ovat tunnettuja laadukkaina ja tehokkaina myös vaikeissa olosuhteissa.

Valikoimasta löydät sopivat paimenet ja aitaustarvikkeet kaikenlaisiin aitoihin. Niillä pidät aitojen sisällä tuotantoeläimet, hevoset, koirat ja muut lemmikit. Sähköaidalla voit pitää loitolla myös sudet, karhut, hirvet tai vaikka kanadanhanhet. Sähköaita on turvallinen ja eläinystävällinen tapa aidata eläimiä.

Olli paimenten tuotanto aloitettiin jo vuonna 1938 Sörnäisissä, Helsingissä. Olli paimenet valmistetaan edelleen Tuusulassa Suomessa.

Olli-paimenilla on kolmen vuoden takuun ostopäivästä lukien. Takuu kattaa myös salaman vaurioittaman paimenen korjauksen takuuaikana veloituksetta takuuehtojen mukaisesti.

Olli paimenten huolto onnistuu tehtaalla Tuusulassa tai valtuutetuissa huoltoliikkeissä, joita on ympäri maan.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.