Olli Super tester plus aitatesteri

Tarjoushinta 17,91 € 14,44 € Normaali hinta 19,90 €

Supertester+ on aitatesteri kuusiportaisella valonäytöllä.

Yksityiskohdat

Toimiiko aita? Testaa aitasi jännite helposti Ollin aitatesterillä!

Aitajännitteen näyttö 2000 – 12 000 V. Testeri ei tarvitse erillistä paristoa, vaan se ottaa virran suoraan testattavasta aidasta.

Puutteellinen maadoitus on tavallisin syy aidan heikkoon tehoon sekä radiolaitteissa esiintyviin häiriöihin. Yleisiä syitä riittämättömään maadoitukseen on esimerkiksi kuiva maaperä, riittämättömän syvälle kaivetut maadoituskanget, riittämätön maadoituskankien määrä tai väärä materiaali maadoituskangissa (esim. harjateräs, joka ruostuessaan johtaa huonosti sähköä).

 

LINKKI: Olli aitausopas 2022

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Olli

Olli-aitaustarvikkeet ovat tunnettuja laadukkaina ja tehokkaina myös vaikeissa olosuhteissa.

Valikoimasta löydät sopivat paimenet ja aitaustarvikkeet kaikenlaisiin aitoihin. Niillä pidät aitojen sisällä tuotantoeläimet, hevoset, koirat ja muut lemmikit. Sähköaidalla voit pitää loitolla myös sudet, karhut, hirvet tai vaikka kanadanhanhet. Sähköaita on turvallinen ja eläinystävällinen tapa aidata eläimiä.

Olli paimenten tuotanto aloitettiin jo vuonna 1938 Sörnäisissä, Helsingissä. Olli paimenet valmistetaan edelleen Tuusulassa Suomessa.

Olli-paimenilla on kolmen vuoden takuun ostopäivästä lukien. Takuu kattaa myös salaman vaurioittaman paimenen korjauksen takuuaikana veloituksetta takuuehtojen mukaisesti.

Olli paimenten huolto onnistuu tehtaalla Tuusulassa tai valtuutetuissa huoltoliikkeissä, joita on ympäri maan.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.