Polar Equine Ignite 2 Trotting Sykemittari ravimalli

459,00 € 370,16 €

Ravihevosen sykemittaripaketti, jossa rannemallinen kello.

Yksityiskohdat

Sisältää H10 ravimallisen sykevyön ja Ignite 2 GPS-kellon.Polar Ignite 2-laitteella seuraat hevosesi sykettä, nopeutta ja matkaa reaaliaikaisesti. Laite on helppokäyttöinen. Hevosen ympärille tulee pehmeä sykevyö ja kellosta näet harjoittelun tiedot. Älykelloa voit käyttää myös itse silloin, kun et treenaa hevostasi. Kellossa mm. sykkeenmittaus ranteesta ja unen laadun seuranta. Saat käyttöösi kaikki ominaisuudet, toiminnot ja rajattoman tallennustilan, kun yhdistät kellosi ilmaiseen Polar Flow ‑sovellukseen ja ‑verkkopalveluun, jonne tallentuvat kaikki urheilu- ja treenitietosi.

Ignite 2 kellon ominaisuudet: Näyttö:‎ 43 x 43 x 8,5 mm Kellon paino:35 g rannekkeen kanssa Akku: Ladattava 165 mAh:n litiumpolymeeriakku. Mukana latausjohto. Akun kesto jopa 20 tuntia, kun treenaat GPS:n ja optisen sykkeenmittauksen kanssa, tai jopa viisi päivää kellotilassa jatkuvan sykeseurannan ollessa päällä. Eri virransäästötilat nostavat akun keston jopa 100 tuntiin. Kello on vedenkestävä 30 m saakka. 


Ravimallin vyön pituus on pisimmillään ilman venytystä noin 165cm, venytettynä noin 220cm ja lyhyimmillään noin 125cm.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Polar Equine

Suomalaiset Polar Equine -sykemittarit auttavat sinua kehittämään hevostasi turvallisesti ja oikein. Se on luotettavin tapa saada selville, kuinka tehokkaasti hevosesi harjoittelee; se mittaa helposti ja tarkasti hevosen rasitustasot sekä lepo- ja palautumissykkeet harjoittelun aikana.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.