Polle Joulumuki Talvi

10,90 € 8,79 €

Tunnelmallisen talvinen Polle-muki

Yksityiskohdat

Tunnelmallisen talvinen keraaminen muki, jonka tilavuus on 3,5 dl. Kookkaan mukin kyljissä seikkailee Lena Furbergin luoma Polle, joka on ratsastusretkellä lumisessa metsässä. Muki on sisältä puhtaan valkoinen. Kupillinen vaikkapa lämmintä kaakaota tai virkistävän viileää juomaa maistuu erityisen hyvältä Pollen seurassa. Muki ilahduttaa aamiaishetkessä, välipalalla tai iltapalalla ja on mainio lahjaidea.

Polle on maailman monin poni. Nyt Polle on päässyt ratsastajansa kanssa metsään: suuret lumikinokset ympäröivät kaksikkoa joka puolelta, puiden oksat taipuvat lumen painosta ja metsän eläimet katselevat uteliaina Pollea. On satumaisen kaunis talvinen hetki!

Laadukas keraaminen muki kestää konepesun ja lämmityksen mikroaaltouunissa. Polle-muki on helppo yhdistää myös muihin Furbergin tuotteisiin ja astioihin. Kaikille Pollen, hevosten ja talven ystäville!

Materiaali: Posliini
Vetoisuus: 3,5 dl
Pesuohje: Konepesun kestävä
Mitat: 12,5 x 9 x 10 cm

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Lena Furberg

Lena Furberg on tunnettu ruotsalainen sarjakuvapiirtäjä. Lenan tunnetuin hahmo on rakastettu Polle (ruotsiksi Mulle). Lenan piirroksista on valmistettu myös tekstiilejä, pelejä ja lahjatavaroita.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.