Polle Kukkaniitty Lattemuki

14,90 € 12,02 €

Reilun kokoinen ihanan värikäs latte-muki

Yksityiskohdat

Upeissa väreissä hehkuva keraaminen lattemuki, jonka tilavuus on 4,5 dl. Reilun kokoisen mukin kyljissä on ihastuttava Lena Furbergin Kukkaniitty-kuvitus. Mukin sisäosa on valkoinen. Polle ilahduttaa aamiaishetkessä, välipalalla tai iltapalalla. Kupillinen lämmintä kaakaota tai virkistävän viileää juomaa maistuu erityisen hyvältä Pollen seurassa. Iloisia hetkiä kaikille heppafaneille!

Polle on päässyt kesäiselle kukkaniitylle, joka on täynnä hurmaavan ihastuttavia  kukkia. Taivas on pilvetön ja kauniin sininen. Kukat luovat ympärilleen kutsuvaa väriloistoa, jota Polle ihailee onnellisen näköisenä. Perhoset ja mehiläiset lentelevät leppoisasti kukasta kukkaan, ja Pollen korvan takana on yksi kukka. Kylläpä on ihana päivä!

Laadukkaan keraamisen lattemukin materiaali kestää lämmityksen mikrossa ja pesun astianpesukoneessa. Muki sopii yhteen valkoisen kattauksen tai muiden Polle-astioiden kanssa. Pollemaista iloa kattaukseen tai lahjaksi!

Materiaali: Keramiikka
Vetoisuus: 4,5 dl
Lämmönkestävyys: Mikron- ja uuninkestävä
Pesuohje: Konepesun kestävä
Mitat: 11 x 13 x 9 cm

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Lena Furberg

Lena Furberg on tunnettu ruotsalainen sarjakuvapiirtäjä. Lenan tunnetuin hahmo on rakastettu Polle (ruotsiksi Mulle). Lenan piirroksista on valmistettu myös tekstiilejä, pelejä ja lahjatavaroita.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.