Shivers hevosten hierontalaitesetti

329,00 € 265,32 €
Akkukäyttöinen hieronta- ja hoitolaite

Yksityiskohdat

Shivers on uusi innovatiivinen värähtelytekniikkaan perustuva monitoimihoitolaite, jolla voit hoitaa, hieroa ja sukia eläimiä. Shivers on ainutlaatuinen Suomessa kehitetty laite, jonka muotoilu ja tekniset ratkaisut on patentoitu kansainvälisesti. Tehokkaiden värähtelymoottoreiden ja räätälöityjen ohjelmien avulla laitteen on todettu auttavan eläimiä rentoutumaan ja voimaan paremmin. Vibraatiota on jo pitkään käytetty rentoutumiseen ja hierontaan ihmisillä, mutta nyt tätä perinteistä hoitomuotoa voi hyödyntää ainutlaatuisella tavalla myös eläimiin!

Laitteen toiminta perustuu värähtelymoottoreihin, patentoituihin teknisiin ratkaisuihin ja ohjelmiin, joiden avulla saadaan aikaan mm. sykkivää ja huojuvaa vibraatiota. Laite on suunniteltu eläinten rentouttamiseen yleisesti ja lihasten hierontaan paikallisesti sekä ihon ja karvan hoitamiseen.

 

MIHIN LAITETTA VOI KÄYTTÄÄ HEVOSELLA?

Laitteen kaarevassa muotoilussa on otettu huomioon hevosen rakenne ja lihaksisto, joten laitteella voit hoitaa hevosen jokaista lihasta ja ruumiinosaa. Vaihdettavien hoitopäiden ansiosta laitteella voidaan hoitaa myös hevosen karvaa ja ihoa. Laitetta voi käyttää hevosen lihasten rentouttamiseen ja lämmittelyyn ennen suoritusta ja palauttamiseen suorituksen jälkeen tai hieroa hevosta terapeuttisesti. Kuten kaikkia vibraatio laitteita myös Shiversiä voi käyttää erilaisiin rentouttaviin käyttötarkoituksiin. Laitteella on todettu olevan terapeuttinen ja rentouttava vaikutus hevoseen.

 

MITEN LAITE TOIMII?

Toiminta perustuu värähtelymoottoreihin ja ohjelmiin joilla saadaan aikaan mm. sykkivää ja  huojuvaa vibraatiota.

Perustoiminnon lisäksi laitteeseen on ohjelmoitu kaksi erilaista ohjelmaa (sykkivä ja sekoittava) hieronnan ja hoitamisen vaikutusta tehostamaan. 

Värähtelyn voimakkuutta voi säätää.

Laitteeseen voi kiinnittää erilaisia hoitopäitä kuten suka ja nystyrä.

Laite voidaan kiinnittää hevoseen erillisellä hands-free kiinnitysvyöllä.

Laitteessa on ladattava akku, joten voit käyttää laitetta turvallisesti joka tilanteessa.

Käyttöasetuksista riippuen akku kestää 6–10 tuntia.

TEKNISIÄ TIETOJA

Laite painaa 356 grammaa ja se on 204 mm pitkä, 107 mm leveä ja 98 mm paksu.

Laitteessa on kiinteä 2700 mAh Li-Po ladattava akku, joka mahdollistaa laitteelle jopa 10h käyttöajan. Akun voi ladata micro-usb laturilla.

Laitteessa on kaksi tehokasta värähtelymoottoria, jotka tuottavat hetkellisesti jopa 2,0 G:n värähtelykiihtyvyyden kohteeseen (värinän keskiarvokiihtyvyys 0,2 - 0,6 G, riippuen voimakkuudensäätöasetuksista).

Laite on helppo käynnistää ja laitteen voi asettaa pause tilaan yhdellä napin painalluksella.

Perusohjelman lisäksi laitteeseen on ohjelmoitu sykkivä ja sekoittava ohjelma tehostamaan hoitamisen ja hieromisen tulosta. Kullekin ohjelmalle on asetettu viisi voimakkuudensäätötasoa.

Laite on kevyt ja kädessä pidettävä ja sen silikoninen kädensija muotoutuu käyttäjän käden mukaisesti ja on pehmyt sekä elastinen.

Laite on roiskevesitiivis ja sen voi helposti puhdistaa kostealla pyyhkeellä tai saippuavedellä.

Laitteella on valmistajan 1 vuoden kansainvälinen takuu.

Pakkaus sisältää Shivers-laitteen, 2 hoitopäätä, laturin, hands-free vyön, loimivyön, säilytyslaukun ja ohjekirjan.

Lisätietoja

Lisätietoja
© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.