Star Tack Ravisuitset synteettinen

Alkaen 69,00 € 55,65 €
Vain %1 jäljellä
Vahvasta Beta materiaalista valmistetut ravisuitset kilpa- sekä treenikäyttöön.

Yksityiskohdat

Beta materiaalista valmistetut suitset kestävät käyttöä ja mm. pakkasta. Remmejä on helppo käsitellä ja ne on vesipestävät eli helppohoitoiset. Nämä suitset käyvät hyvin erikokoisille hevosille. Suitsissa on todella paljon säätömahdollisuuksia eri remmeissä.

Värikäs otsapanta on topattu ja viimeistelty hopeanvärisillä korvakoristeilla. Topatussa niskaremmissä on kaksi lenkkiä joiden läpi voi laittaa obersekin. Keskellä on solki, johon voi kiinnittää tarvittaessa mm. silmälaput.

Amerikkalainen beta-materiaali on synteettistä, venymätöntä ja äärimmäisen kestävää. Beta-materiaalissa on suurempi lujuus kun vastaavan paksuisessa nahassa. Se on notkeaa myös kylmissä olosuhteissa. Materiaali kestää myös likaa ääriolosuhteissa ja on helppo puhdistaa vedellä. Materiaali ei ime vettä tai likaa itseensä. Sitä ei myöskään tarvitse hoitaa millään muulla tavalla kun puhdistamalla. 

Huom. Tuote sisältää pelkät suitset, obersekki ja leukalenkki eivät kuulu hintaan.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Star Tack

Star Tack on laadukkaiden ravivarusteiden merkki. Star Tackilla on paljon erilaisia tuotevaihtoehtoja, joissa on paljon eri värivaihtoehtoja. 
Star Tack tuotteista löydät myös tarvikkeita poniraviurheiluun. 

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.