Tervaskanto Tervalaastarispray 220 ml

9,00 € 7,26 €
Suojakalvon muodostava haavaspray.

Yksityiskohdat

Kuusen pihkaa sisältävä tervalaastari muodostaa hoitavan suojakalvon eläinten haavoihin. Pihkalla on tutkitusti tulehdusta ehkäisevä ja haavan paranemista edistävä vaikutus. Käytetään hevosen ihon vaurioihin sekä koirien haavaumiin. Sopii myös vasikoiden nupoutuksen jälkihoitoon ja lehmien utarehaavoihin. Tervalaastarin muodostama suojakalvo estää lian ja hyönteisten pääsyn haavaan. Käyttöohje: Huolehdi, että haava on puhdas. Ravista pulloa. Sumuta tervalaastaria noin 20 cm etäisyydeltä, siten että haavan pinnalle muodostuu ohut suojaava kerros. Muutamien kymmenien sekuntien kuluttua haava on suojattu lialta ja hyönteisiltä.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Tervaskanto

Tervaskanto on perinteitä vaaliva terveyden ja hyvinvoinnin tuotesarja, jonka juuret ovat syvällä suomalaisissa metsissä. Tuotteissa hyödynnetään ainutlaatuisia tehoaineita Suomen luonnosta, sillä luonto ja erityisesti Lapin metsät ovat kallisarvoisten raaka-aineiden lähteet.

Osa tuotteiden resepteistä on vanhaa lappalaista perua ja uutuustuotteet hyödyntävät hyväksi todettuja perinteikkäitä raaka-aineita.

Tuotteiden korkea laatu, turvallisuus sekä ympäristöystävällisyys ovat Tervaskannolle tärkeitä asioita. Kaikki Tervaskannon tuotteet valmistetaan Suomessa, Hämeen sydämessä. Valmistusprosesseissa hyödynnetään uusiutuvaa energiaa aurinkopaneelien avulla.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.