Twydil Growing 3 kg

100,00 € 87,72 €

Twydil Growing on täydennysrehu kasvaville hevosille.

Yksityiskohdat

Twydil Growing on täydennysrehu kasvaville hevosille. Sisältää runsaasti vitamiineja, hivenaineita, aminohappoja, magnesiumia, prebiootteja ja probiootteja. Sopii moneen eri käyttöön: kaikille varsoille: tulevaisuuden urheilijoiden lihaksiston kehittymiseen, auttaa ehkäisemään tarttuvia ruoansulatussairauksia, pitää yllä hyvää yleistä terveydentilaa kasvavilla hevosilla ja parantaa karvan ja kavioiden kuntoa.

Imeytyminen ja vaikutus on testattu. Merkittävä parannus voidaan havaita kolmen viikon kuluttua ruokinnan aloittamisesta. Maksimivaikutus saavutetaan kuuden viikon kuluttua.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että tuotteen edut toteutuvat parhaiten, kun varsalla on riittävästi tilaa liikunnalle tai kun päivä aloitetaan kevyellä liikunnalla.

Koostumus:
14 vitamiinia, 7 hivenainetta monipuolisessa muodossa sekä aminohappoja ja pilkottua kollageenia, magnesumia, prebiootteja, probiootteja optimaalisessa suhteessa.

Yhteiskäyttö Twydil PMC:n kanssa on suositeltavaa.

Magnesium (Mg), prebiootti, B1 vitamiini, B2 vitamiini, A vitamiini, B6 vitamiini, B12 vitamiini, C vitamiini, D vitamiini, E vitamiini, K vitamiini, pantoteenihappo, foolihappo, biotiini, koliini, niasiini, metioniin, treoniini, kalakollageeni, hydroksiproliini, kobollti (Co), kupari (Cu),

sinkki (Zn), rauta (Fe), jodi (I), mangaani (Mn), seleeni (Se), L-lysiini, probiootit.

Lisätietoja

Lisätietoja
© 2021 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.